typer af gps til biler

typer af gps til biler

Flere typer af GPS -systemer er tilgængelige , uanset om du køber en ny bil eller søger at opdatere din nuværende bil . GPS- systemer er navigationshjælpemidler at lade chauffører ved, hvor de er ved at vise et kort , plus giver anvisninger baseret på enten en adresse eller interessepunkt . Disse gadgets er ikke kun findes i biler , men også i PDA'er og mobiltelefoner .

bærbare systemer

Bærbar GPS -enheder er kompakte systemer, der kan anvendes i alle typer af køretøjer , og kan transporteres fra bil til bil eller transporteres sammen med dig , når du rejser til fods . Bærbare systemer generelt ikke tilbyder alle de funktioner, en indbygget GPS leverer, men funktioner varierer fra model . Bærbare systemer varierer i pris fra omkring $ 80 til $ 400 (pr. oktober 2010) , med den højere ende modeller tilbyder real- time trafik rapportering og voice-styrefunktioner . Disse enheder sikkert montere på bilen , har et genopladeligt batteri og opladning ved at tilslutte til en stikkontakt .

Aftermarket In- Dash Systems

Hvis du vil have en indbygget GPS -system , men ikke ønsker at købe en ny bil eller nøjes med fabrikken version , eftermarked in- dash -systemer er en mulighed . De giver bilister med real -time trafikforhold langs ruten og kan endda afspille dvd'er . Nogle systemer indeholder en funktion , der trækker GPS i streg , så det forbliver ude af syne , når du ikke bruger den. Den gennemsnitlige pris for en eftermarkedet in- dash system gennemsnit fra $ 450 til $ 1. 600 ( i oktober 2010) .

Indbygget Factory Systems

Når du køber en ny bil , en indbygget fabrik GPS -systemet er som regel en valgfri funktion . Den gennemsnitlige værdi af et af disse systemer er $ 2. 000, men normalt kommer bundtet med andre muligheder , så du tilbringer mindst $ 3. 000 ( i oktober 2010) . Selv om disse systemer har store skærme og integrere problemfrit ind i bilen , er de dyreste form for navigationssystem. Desuden kan opdatere kortene koste flere hundrede dollars , og det er vanskeligere at opgradere , når ny teknologi er frigivet .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer HomeLink i en jeep frihed
hvordan man kan forstå knast specs
Forskellen mellem coilovers & fjedre
hvordan man kan opgradere min 2002 mustang gt
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 2001 neon
muligheder for en 2000 Ford Explorer xlt
DIY bilstereo installation for en 1989 grand prix
hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding
anvisningerne for at installere indtag
installation & fjerne bilradioer