1997 Hyundai Tiburon radioanlæg

1997 Hyundai Tiburon radioanlæg

Installation af et nyt stereoanlæg i fra 1997 Hyundai Tiburon er der en hurtig procedure , der tager mindre end en time , hvis en ny Ledningsadapter og radio adapter kit anvendes. Ved at bruge disse , ser jobbet professionelle og er lavet meget sikrere ved ikke at skulle klippe og splejse fabrikken ledningsnettet til at passe den nye radio . Ved at bruge disse eftermarkedet elementer , kan næsten ethvert stereo -system fra enhver producent skal installeres i 1997 Tiburon

Du skal bruge: .
Skruetrækker sæt
. 1/4-inch topnøglesæt .


1 .
Hæv hætte og afbryd det negative batterikabel . Inde i bilen , skal du fjerne Shifter boot trim ved at indsætte en mellemstor , flad skruetrækker under kanten af trim og nysgerrige op . Trim holdes på plads af foråret klip . Når disse frigivelse , vil trim poppe op . Det er ikke nødvendigt helt at fjerne det , kun give clearance for radioen trim pladen skal fjernes .
2 .
Træk lige ud i radioen trim pladen . Det er også holdes på plads af foråret klip og vil nu vise sig med meget lille indsats . Fjern de fire monteringsskruer , der holder radioen på plads . Træk radioen lige ud , skal du afmontere stik og sidder i radioen til side .
3 .
Sæt Hyundai radioen selen i de universelle radio adapter sele . Installer radioen adapteren kit på den nye radio , så den passer stramt ind i Hyundai åbning og montere pænt og ordentligt . Sæt det nye radiosystem til Ledningsadapter og skub det nye radiosystem på plads . Installer monteringsskruerne .
4 .
Slut batteriet negative kabel og dreje nøglen om . Test det nye radiosystem for korrekt funktion. Installer radioen trim pladen ved at fastgøre den på plads . Tryk på skifteren boot trim på plads .


Relaterede artikler


hvordan man laver en lastbil udstødning højt
Magnaflow udstødning tips i Tucson , AZ
MTX 6500d amp specs
hvordan man kan fjerne radioen fra en 2000 4Runner
hvordan man opbygger en turbo kit
radar -detektor køber guide
Hvordan installerer jeg en addco svaje bar ?
hvordan man opbygger en 350 lille blok motor
hvordan man programmerer en BMW 330 garage oplukker
hvordan man programmerer en selvspændende fjernbetjening til en 1991 Buick Park Avenue