hvordan man kan tilpasse gulvmåtter

hvordan man kan tilpasse gulvmåtter

Tilpasning bil gulvmåtter tilføjer et personligt præg på et køretøj uden megen omkostninger. Producenter tilbyder en bred vifte af tæppe farver og bindende muligheder , herunder polka prik , plaid eller camouflage bånd og refleksbånd sammen med den mere traditionelle glatte bindende bånd eller serging . Logoer og monogrammer er en anden tilpasningsmuligheder , der kan pynte på mund- og af et køretøj . Du kan bestille måtter fra en virksomhed, der tilbyder tilpassede bil måtter , eller du kan lave dem selv

Du skal bruge: .
målebånd.
Adgang til auto tilbehør forhandlere .
Broderimaskine ( ekstraudstyr) .
Tæppe scraps ( ekstraudstyr) .
Akrylmaling ( ekstraudstyr) .
Tæppe farvestof ( valgfrit ) .


1 .
Skriv ned fabrikat , model og år for bilen , hvor måtten ( r) vil blive anvendt . For biler 10 år eller ældre , måle bredde og dybde af foden godt område måtten skal dække .
2 .
Ring en bil gulvmåtte maker eller tilbehør detailhandler, som tilbyder skræddersyede kunde måtter . Finde en, der håndterer måtter til den pågældende bil maker er beskrevet ovenfor, --- dette er en indikation af, at måtterne bliver designet til at passe perfekt i foden godt af bilen . Ellers vil de dimensioner være nødvendigt at finde en passende str.
3 .
Spørg en håndværker til at oprette en tilpasset gulvmåtten . Søg efter en håndværker online ved at kontrollere eBay eller Etsy eller lede efter en lokal håndværker , der arbejder med tæpper . Kommunikere med kunstneren ved at stille de nødvendige dimensioner og et foto af mund-og sammen med en liste over foretrukne farver og en generel idé om, hvad du ønsker, at måtten til at ligne .
4 .

Brodér gulvmåtten selv . Dette valg kræver en forståelse af maskinbroderi og adgang til de rette værktøjer . Brugen af en high-speed , kommercielle broderimaskine anbefales til tilpasning gulvmåtter . Eller du kan brodere et design på materiale og skyllemiddel lim til at fastgøre det til det eksisterende bil måtter . Du kan også lim eller bruge jern-på patches , bånd og andre elementer for at tilføje bling til din måtter .
5 .
Saml en brugerdefineret gulvmåtten selv . Brug tæppe scraps og farverige farver eller akryl maling for at skabe en-of-a -kind måtter . Tæppe kan skæres i figurer med en skarp kniv . Mønstre kan males direkte på måtten overfladen med akryl maling eller farve . Brug måtter , der fulgte med bilen som en skabelon .

gode råd og advarsler


 • Find to eller tre mat beslutningstagere til at sammenligne kan udvide de mulige farve og mønster valg .
 • Kontroller gulvmåtte dimensioner , før du køber . Kunderne er normalt ikke tilladt restitutioner for specialfremstillede produkter .
 • Floor måtter med gummi opbakning tilføje et lag af trækkraft , der kan holde måtterne på plads .
 • Læs alle producenter retninger ved anvendelsen af maling og farvestof til tæppe . Test produkter på en lap tæppe før tackle det endelige projekt .
 • Vær forsigtig, når du arbejder med skrabere og knive til at skære tæppet.


 • Relaterede artikler


  hvordan man tilslutte en bil audio system med 1 sub
  Hvordan gør jeg udstødningsgas kraftigere med en vandslange ?
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
  den bedste high performance hele sæsonen dæk
  typer af ATV fælge
  Hvordan kan jeg få min v6 mustang hurtigere ?
  hvordan man bruger destilleret vand i kølesystemet
  hvordan man kan størrelse bil hjul
  instruktioner til hvordan du fjerner en Ford Excursion bilstereoanlæg
  hvordan man kan omprogrammere en selvspændende fjernbetjening