Goodyear forsikringen dæk specifikationer

Goodyear forsikringen dæk specifikationer

Goodyear Dæk producerer en bred vifte af dæk til biler , sport-utility vehicles , minivans og lastbiler . Goodyear har også et dæk linje specielt til vinterkørsel . Goodyear Assurance dæk linje er specielt til biler og minivans , og der er tre forskellige modeller for Assurance dæk : Den Assurance ComforTred , Assurance TripleTred og Assurance Fuel Max

Asurance ComforTred

Det Assurance ComforTred har en dobbelt komfortzone . , der formodes at optimere komfort og håndtering . Den har også et gennemsnit på 20 procent mere pude , og den Goodyear ratingsystem satser ComforTred en 10 for både kørselskomfort og ro af turen . Andre funktioner omfatter ComfortEdge dæksider , asymmetrisk slidbane og brede langsgående riller . Goodyear gav også ComforTred en ni til tørre trækkraft , våd trækkraft og sne trækkraft .

Assurance TripleTred

Den Assurance TripleTred dækket er konstrueret med tre zoner . Hver zone er specielt designet til at håndtere forskellige vejforhold . Der er en is zone , en vand zone og en tør zone . Vandet zone dybt skåret Aquachannel riller til at kanalisere vandet væk fra rattet og bilen . Isen zone har en sikringsanlæg gittermønster for ekstra trækkraft , og den tørre zone funktioner slidbane forstærkning for bedre håndtering . På Goodyear rating system , modtog Assurance Tripletred en 10 i tørre , våde og sne trækkraft , og en otte i kørekomfort og ro af turen .

Assurance Brændstof Max

Goodyear hævder , at Assurance Fuel Max dæk vil spare dig penge på brændstofpumpen . Over livet for alle fire dæk på din bil , kan du spare 2600 miles værd brændstof. Dette er beregnet på en fire-procent brændstoføkonomi forbedring i løbet af 65. 000 mile slidbanen liv i dæk i sammenligning med standard Goodyear Assurance P195/65R15 størrelse dæk , ifølge Goodyear . De nåede til denne konklusion efter at have testet Fuel Max på en 2008 Honda Civic . Dækket fik en rating på otte i tørre trækkraft , kørekomfort og stilhed af ride . Det fik også en ni for våd trækkraft og syv for sne trækkraft på Goodyear rating skala .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en bestand stereo fra en 2007 linkcoln mærke lt
Honda Accord klubber i Seattle
hvordan du installerer subwoofere & en forstærker i en Toyota Prius
hvordan man opbygger taleren et kabinet til en bil
hvordan man programmerer en fjernbetjening til en Dodge Ram
hvordan du installerer auto vinyl toppe
biltyper emhætter
Hvordan bestiller jeg en nøgle til min bil ?
de bedste vinterdæk til tundraen
fordelene ved at have en luftindtag system i en 2002 Celica