hvordan man kan omprogrammere en fjernbetjening til et 2003 Dodge Neon uden en fungerende fjernbetjening

hvordan man kan omprogrammere en fjernbetjening til et 2003 Dodge Neon uden en fungerende fjernbetjening

Omprogrammering et 2003 Dodge Neon nøglefri fjernbetjening uden en fungerende man ikke en gør- det-selv projekt . Processen kræver, at du tilslutte bilen til en specialiseret computer , så den kan synkroniseres til nøglefri adgang fjernbetjeningen , ifølge ProgramYourRemote. com . Dette sker gennem bilforhandler . Selv om selve programmeringen skal udfyldes af forhandleren , med en arbejdsdag fjernbetjening , vil du være i stand til at programmere en ekstra en af dig selv
1 .
Ring til forhandler og planlægge en aftale for at få nøglefri adgang fjernbetjeningen omprogrammeres . Fortæl repræsentant, model og år af bilen og bede om et pristilbud samt en forventet tidspunkt for færdiggørelse .
2 .
Bring fjernbetjeningen med dig til aftalen, og bekræft de pris, du blev citeret over telefonen . Giv mekanikeren tasterne samt nøglefri indgang fjernbetjeningen. Mekanikeren vil bruge computeren til at forbinde bilen og fjern sammen .
3 .
Test alle knapper på fjernbetjeningen til at sørge for , at funktioner virker korrekt , før du betaler eller underskriver kvittering . Spørg mekaniker hvordan man programmerer en ekstra fjernbetjening nu, at du har en , der virker.


Relaterede artikler


hvad er en front kofanger Stinger til?
hvad er tåge projektor lys ?
anvisningerne for at installere indtag
hvordan du tilslutter Hella 500 lys
hvordan du installerer konvekse blindvinkelspejle
bilruden toningssystem ideer
2005 Honda Civic stereo installation
tips til en fire rør brugerdefineret udstødning
på star : hvordan deaktivere den
hvordan man wire en bil elektrisk ventilator