hvordan man wire en inverter ind i en varevogn konvertering

hvordan man wire en inverter ind i en varevogn konvertering

Invertere er meget nyttige i van konverteringer . De giver mulighed for at tilføje fjernsyn , dvd-afspillere og mange andre forskellige typer af vekselstrøm drevet udstyr . Hvis van bruges til familie ture eller parter , tilføjelse af en Spændingstransformeren er et plus . Tilføjelse af et inverter vil kræve et par timer af din tid og et par værktøjer . Dette er en lille pris at betale , hvis det hjælper til at holde børnene glade under lange ture

Du skal bruge: .
Power inverter
. Bor .
Grommet .
Skruerne.


1 .
Find spændingstransformeren tæt på , hvor det vil blive brugt . Desuden bør inverteren placering har god luftcirkulation , så inverteren kan blive cool . Montere den på van kroppen ved hjælp af skruer .
2 .
Kør inverteren positive og negative ledninger op til den forreste kabinen . Bor et hul gennem den forreste firewall for at få adgang til motorrummet . Placer en gummiring i hullet , som du netop drilled. This vil gøre det muligt ledninger , der skal trækkes igennem til motorrummet uden at beskadige ledningerne.
3 .
Skær enderne ud af de positive og negative ledninger i omformeren og skubbe dem gennem ringen hullet . Gå til motorrummet , og træk dem ledninger igennem og over til batteriet . Vær sikker på at ruten ledninger rundt i bugten , og sikre dem til den eksisterende ledningsnet til at holde dem under kontrol .
4 .
Strip 1 /2 til 1 tomme isolering ud af hver ledning . Tilslut den sorte negative ledning til den negative indlæg af batteriet. Forbind den positive røde ledning til den positive stillingen på batteriet . Sikre både ledninger .
5 .
Tænd for spændingstransformeren og checke strømmen på stikkontakten . Må ikke holde noget i den beholder , bortset fra et stik .


Relaterede artikler


hvordan du indstiller tiden på en KDC - mp4032 Kenwood stereo
Hvordan køber jeg en kompressor til en saab ?
hvordan man bruger hugorm fjernbetjeninger
hvordan du tilslutter en husstand stikkontakt til et bilbatteri
hvordan man kan male skov camo på et køretøj
Hvordan kan jeg programmere min bil fjernbetjening ?
hvordan du tilføjer hestekræfter til din ’91 Camaro Z28
grundlæggende Lowrider hydraulik
Magellan RoadMate 300 fejlfinding
Hvordan tilpasser jeg Lancer Evolution ?