installation af en jdm kold luft indtag på en Subaru WRX

installation af en jdm kold luft indtag på en Subaru WRX

Subaru WRX er en imponerende resultater , turboladet , firehjulstræk bil til rådighed som en sedan eller en vogn . På lager form , bruger WRX en restriktiv luft boks til at levere luft til motoren. Udskiftning af luft boks med en kold luftindtag øger hestekræfter og gas-respons tak til de større rør og luftfilter . JDM står for japanske hjemmemarked og henviser til enhver kold luft indtag , der er typisk kun solgt i Japan,

Du skal bruge: .
Floor jack
Jack stå .
Lug skruenøgle .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .


1 .
Åbn hætten . Fjern de to bolte, der holder bestanden luften boksen til venstre side ( som du ser på motoren) i motorrummet .
2 .
Løsn slangen klemme , der holder turbo indløbsrøret til luften boksen og afbryde røret fra feltet . Afmonterer ledningsnettet , der sættes i luften feltet og satte ledningerne af vejen .
3 .
Løsn lug møtrikker på passagersiden forhjul . Løft bilen med en gulv jack og sænk den sikkert på et stik stå . Udfør fjerne lug nødder og hjulet derefter satte dem af vejen .
4 .
Fjern de skruer, der holder fender linje på plads fjern derefter fender liner . Fjern foring i bunden af motoren på passagersiden så godt. Fjern plastik indtag kanaler , der leverer luft til bestanden luften boks. Den kolde luft indtag filter og rør vil installere i stedet for rørføring .
5 .
Installer filteret for enden af indsugningsmanifold med den medfølgende hardware med den kolde luft indtag . Installer indsugningsmanifold fra fender godt gennem hullet , at den gamle indtagelse slangen blev installeret i. Bolt indtaget rørsystem på motorrummet . Denne procedure vil variere afhængig af mærke af indtagelsen du installerer .
6 .
Installer gummi ærme på enden af indsugningsmanifold i motoren med den medfølgende spændebånd . Installer mellemliggende rør , der går til indtaget af motoren på den anden side af gummi ærmet . Spænd alle spændebånd . Sæt ledningsnettet afbrydes fra bestanden luften boksen i den kolde luft indtag .
7 .
Sæt foring i bunden af motoren og fender liner , så indtag filteret er beskyttet mod vand og snavs . Monter hjulet , og sænk bilen til jorden med donkraften . Start motoren , og sørg for der er ingen utætheder i indsugningssystem .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en fjernbetjening post for en venture
hvad man skal kigge efter i bil audio højttalere
hvordan man kan skære et hul i din emhætte for et scoop
Perkins diesel motor specifikationer
anvisningerne for at installere indtag
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 2001 neon
plast dele af en bil
DIY bilstereo installation for en 1989 grand prix
bilstereo installation retninger
den bedste opgraderinger til en Chevy 350