Bedste 8-sæders SUV'er

Bedste 8-sæders SUV'er

 

 Når det kommer til transport af syv passagerer med en af de bedste otte pladser SUV'er, der er et par af løsninger til rådighed. Du kan vælge at gå med den traditionelle fuld størrelse lastbil-baserede SUV og få massive bugsering kapacitet alongwith rummeligt interiør og en fire-hjulstræk mulighed; Eller du kan fokusere primært på de mennesker og gå med en af de nye race af store crossover og firehjulstræk, hvis du har brug for den ekstra trækkraft. Uanset hvad, er der en hel del meget gode valg derude i disse dage, er en række whichhave Markant omarbejdet for 2015 model år.

 

Buick enklave / Chevrolet Traverse / GMC Acadia

 

Mirakler af emballage effektivitet, GM 's mellemliggende crossovers er bemærkelsesværdigt rummelig. Med plads til otte, vil du afkald på anden-rækken kaptajnens stole til fordel for en bænk, men det er om alt, hvad du vil give op. Blandt disse tre, vil dit valg i høj grad afhænge af din foretrukne udseende og funktioner. Den Buick tilbyder den mest luksus; Den GMC bro spændvidden mellem Buick og Chevrolet. Basen Motoren er en 3,6-liters V6 med 281 hestekræfter og 266 ft-lbs af drejningsmoment, opgraderingen er det samme Displacement konfigureret til at producere 288 hestekræfter og 270 ft-lbs af drejningsmoment. En seks-trins automatisk feeds forhjulene; firehjulstræk tilbydes som en mulighed. Priserne starter ved $ 39,050 for Enclave, Acadia $ 33,975, $ 30,995 og Traverse.

 

Cadillac Escalade ESV

 

  Hvis du leder efter den mest luksuriøse bil kan du finde med plads til op til otte, den nydesignede Cadillac Escalade ESV is Bestemt i driften i denne henseende. Ud over at styling minder om præsidentens limousine, er den typiske Cadillac rigdommen gået sammen med en kraftfuld 6,2-liters V8-godt for 420 hestekræfter og 460 ft-lbs af drejningsmoment. En seks-trins automatisk feeds baghjulene i standard konfiguration, med firehjulstræk også tilgængelig. Andre standard funktioner omfatter 20-tommer krom hjul, trinbrætter, et magnetisk ophæng, automatiske LED-forlygter, navigation, nøglefri adgang og start, fjernbetjening starte, et Bose støjreducerende lydsystem, tri-zone automatisk klimakontrol, og split power folde tredje sæderække. Priserne starter ved $ 73,965.

 

Chevrolet Suburban / GMC Yukon XL

 

Fuldt redesignet for 2015, mens Suburban og Yukon er stort set identiske med hensyn til platform, De differentiering i den rigdom af deres komfort og bekvemmelighed indhold og effekt. Den GMC får nikke som den mere luksuriøse og mere magtfulde af de to. Den Suburban bruger en 5,3-liters V8 med 355 hestekræfter og 383 ft-lbs af drejningsmoment. Yukon XL kører 5,3 som sin base motor, mens overpris tilbyder en 6,2-liters V8 med 420 hestekræfter og 460 ft-lbs af drejningsmoment med Yukon XL Denali en seks-trins automatiske feeds enten baghjulene eller alle fire, hvis firehjulstræk valgt is. Priserne starter ved $ 48,250 for Forstad, $ 49,690 for Yukon XL, og $ 66,470 for Yukon XL Denali.Relaterede artikler


hvordan man kan gemme en lang pistol i en Jeep Wrangler
Hvordan installerer jeg et stereoanlæg i et 2003 Trailblazer ?
hvordan du installerer underglow lys på en lastbil
Hvordan fjerner jeg en radio fra et 2003 Ford Explorer ?
hvordan du fjerner en fabrik bilstereoanlæg fra en Buick
marmor effekter for bil maling
1997 Hyundai Tiburon radioanlæg
høj udstødning love
hvad man skal kigge efter i bil audio højttalere
hvordan man kan opgradere min chevy Silverado højttalere