Bedste Hybrid Limousine

Bedste Hybrid Limousine

 

De hybride segmenter af den automotive markedsplads har udvidet eksponentielt i de seneste 10 år. Vi har for længst passeret de dage, når Toyotas Prius var det eneste spil i byen. Disse dage, kan du få en hybrid drivaggregatet i mainstream økonomi biler, flagskib luksus sedans og endda eksotiske sportsvogne. En bred vifte af hybrid-modeller tilbydes i brød og smør fire-dørs Sedan kategori, Hvilket (ikke tilfældigvis) er overpris Hvor markedets staude top sælgere bor. De bedste hybrid sedans kombinerer stærke brændstoføkonomi med enestående værdi og stil. Der er også en hel del af innovativ ingeniør på arbejde i dette segment. Mens brændstoføkonomien er altafgørende, performance er en overvejelse også.

 

 

Acura RLX Sport Hybrid

 

Teaming tre elmotorer med en 3,5-liters V6, Acura RLX Sport Hybrid Krav 377 hestekræfter for sin firehjulstræk drivline. En af motoren er integreret i syv-trins automatiseret gearkasse, mens de to andre er dedikeret til et baghjul hver. Dette Acura gives en hybrid sedan med bedre ydeevne end sin ikke-hybrid modpart, plus firehjulstræk og bedre brændstoføkonomi. Basen front-drev RLX gør 310 hestekræfter og returnerer en anslået 20 mpg i byen, 31 på motorvejen og 24 tilsammen. Den hybride gør 28 miles per gallon i byen, 32 på motorvejen, og 30 kombineres. Priserne starter ved $ 59,950.

 

BMW ActiveHybrid3

 

BMW var en af de første producenter til at postulerer Concept En hybrid drivaggregatet kan også bruges til at forbedre resultaterne. Overvej dette, BMW ActiveHybrid3 gør 335 hestekræfter og 333 ft-lbs af drejningsmoment, I forhold til standard 335i er 300 hestekræfter og 300 ft-lbs af drejningsmoment. Dybest set, at hybrid drivaggregatet gør 35 flere hestekræfter og 30 flere ft-lbs af drejningsmoment-mens Anvender The Same 3,0-liters turboladet inline seks-cylindret motor. I praksis betyder det, mest kraftfulde non-M seks-cylindret BMW 3-serie, da finns Aven Den mest brændstoføkonomiske. EPA siger forvente 25 mpg i byen, 33 på motorvejen, og 28 kombineres. Priserne starter ved $ 50,100.

 

Ford Fusion Hybrid

 

En af de mindst brystsyge hybrid sedans Tilbydes i dag, Ford Fusion Hybrid returnerer 44 miles per gallon i byen, 41 på motorvejen, og 42 miles per gallon tilsammen. Det drivaggregatet består af en 2,0-liters inline fire-cylindret motor sammen med en elektrisk motor drevet af et lithium-ion batteri. Samlet systemets output er 188 hestekræfter. For endnu bedre brændstoføkonomi (til en højere pris), Ford tilbyder plug-in hybrid fusionsenergi. Uanset hvilken vej du tager, får du en smukt stylet bil med en bred vifte af banebrydende komfort og bekvemmelighed gear. Ford Fusion Hybrid prissætning starter ved $ 26,085, starter fusionsenergi prisfastsættelse på $ 34,800.Relaterede artikler


hvordan man opbygger en glasfiber midterkonsol
hvordan du udskifter tågelygter på en mazda 6
hvordan du installerer en luftindtag på en 1994 Honda Accord
hvordan du fjerner en Nissan Altima radio
fordelene ved pigdæk
specifikationer for en Rockford Fosgate magt 551s forstærker
hvad er formålet med en bil spoiler ?
hvordan du henter den volvo tredje sæderække installationsvejledning
dækstørrelse oplysninger
hvordan man tilslutte et hus stereo til en bil