De hurtigste Convertibles Under $ 50,000

De hurtigste Convertibles Under $ 50,000

 

Automotive få erfaringer er mere forfriskende end forsøget med en fast Cabriolet på en åben vej på en tempereret dag. OK, Hvem er vi kidding? Det er rigtig sjovt-Uanset dagen! Findes Hurtig, åbne biler Primært at appellere til dem, der elsker følelsen af at være ét med naturen. Efter alt, er der intet som at føle vinden rushing omkring dig, oplever de mange og varierede dufte af alt, hvad du passerer (OK, vi er enige om, at man virkelig kunne gå begge veje), og den generelle afgift, du får fra den samlede oplevelse. Hvad enten du foretrækker to sæder eller fire, er der en temmelig bred skifer af biler kvalificerer Blandt de hurtigste cabriolet under $ 50.000. Uanset om du foretrækker at køre rene sportsvogne, grand touring modeller, eller endda åbne coupéer, er du forpligtet til at finde turen med den perfekte blanding af attributter til dine behov og opfylde dine ønsker her.

 

BMW M235i Cabriolet

 

 

Selvfølgelig er BMW repræsenteret på denne liste af de hurtigste cabriolet under $ 50.000. Sandheden skal frem, hvis du har nogen form for følsomhed på alle som en driver, skal du mindre end en mile for at køre til Indse enhver BMW bil er en af de Smoot hæse biler du nogensinde har kørt. De har simpelthen gøre alt med en ynde og flydende vi har endnu til at opleve fra noget andet produkt-selv De, kendt for deres glathed. Indført som midt i sæsonen indtræden i alreadyloggedin imponerende 2015 BMW lineup; Den nye 2-serie cabriolet kom på markedet som entry-level BMW modeller åben. Men lad ikke Deres lave trin på stigen brand produkt afskrække dig. Den M235i Cabriolet dukker op med alle de legendariske BMW magt, handling, og totalt raffinement intakt. Dette betyder hurtig acceleration, Fast besluttet vejgreb, en smidig ride, rimelig brændstoføkonomi, og mere end en heaping hjælpende af stil. M235i Cabriolet prissætning starter ved $ 48,750.

 

Audi A5 Cabriolet

Elegant, godt færdig, sofistikeret, og bemærkelsesværdigt overdådige, 2016 Audi A5 Cabriolet leverer underholdende action, fremragende tur kvalitet, en bred vifte af luksus funktioner, og mere end tilstrækkelige præstation. For 2016 model år, har Audi udstyret hver version af sin fire-sæde droptop med den flotte S-Line pakke. En rød top kan også bestilles til at give bilen endnu mere pizzazz, Audi Connect Online er tilgængelig over hele linjen, og de øverste trim niveauer får Bang & Olufsen musiksystem som standardudstyr. Power for firehjulstræk cabriolet kommer fra en turboladet 2,0-liters fire med 220 hestekræfter og 258 ft-lbs af drejningsmoment. En otte-trins automatgear fuldender drivaggregatet. Let en af de mere stilfulde poster på denne liste af de hurtigste cabriolet under $ 50.000 i 2016 Audi A5 Cabriolet prissætning starter ved $ 47,900.

 Relaterede artikler


hvordan man programmerer fjernbetjeningen post for en 2007 Nissan Sentra
hvordan du installerer en forstærker i en 2000 Nissan Altima med en bestand hovedenhed
hvordan man kan montere en Sirius antenne
hvordan du fjerner radioen i en 2001 by og land
Hvordan fjerner jeg fabrikken stereoanlægget i en 1997 Cadillac Deville ?
Magna flow udstødning tips
hvordan du installerer neon lys på subs
hvordan man kan fjerne starte en m
Hvordan fjerner jeg en radio i en 1994 Dodge Caravan ?
3M film instruktioner