hvordan man finder en motor nummer

hvordan man finder en motor nummer

Uanset om du forsøger at spore et køretøj historie eller få reservedele til din motor , finde en motor nummer eller køretøjets identifikationsnummer ( VIN ) , er en simpel proces . Motoren nummer er ligesom et menneske fingeraftryk : det giver mulighed for at identificere et køretøj fra en anden . Det er vigtigt at vide , hvordan du finder dette nummer , da det bruges til at spore historien , service optage og dele nødvendige .
1 .
Kig på instrumentbrættet under forruden foran førersædet . Hvis din bil er nyere end 1981 , vil motoren nummer 17- cifre . Hvis det er ældre end 1981 , vil det være 11-til 17- cifre . Hvis du ikke kan finde nummeret her , kan det være placeret på indersiden af førerens sidedøren . Hvis det ikke er i nogen af disse steder , fortsætter til trin to og tre .
2 .
Sluk dit køretøj og åbn hætte , låsefunktion det på plads med den medfølgende støtte mekanisme. Hvis din bil for nylig var ved at løbe , må du ikke røre noget indeni som dele kan være meget varm .
3 .
Lean under åben hætte og kig på den brede metal del , sandsynligvis ligger lige i midten . Dette er den motor . På toppen af motoren , skal din motor nummer indgraveret i metal .
4 .
Hvis du ikke ønsker at se under kølerhjelmen , skal du kontrollere bilens registrering , hvis du har den. Registreringen er forpligtet til at medtage VIN-nummer , og det bør være nær toppen af formularen .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge en motorcykel
hvordan en propan motor arbejde ?
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
hvordan man kan sælge motorer på internettet
arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan man finder en motor nummer
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel