hvordan man kan sælge en motorcykel

hvordan man kan sælge en motorcykel

Du har en motorcykel , som du ikke ønsker længere . Måske du ønsker at købe en nyere model , eller bare rense din garage . Før du sælger din motorcykel , tænke tingene igennem og forbereder sig. Lidt tid og forberedelse vil maksimere din profit og hjælpe dig med at sælge motorcyklen hurtigere
1 .
Beslut din salgsstrategi . Der er mange steder du kan sælge en motorcykel . Vælg online sites som eBay eller Craigslist , lokale publikationer og aviser , gøre flyers , eller lave en kombination af alle tre . Vælg en metode , der virker for dig . Nogen, der er ikke behageligt at foretage transaktioner over internettet kan gøre godt at holde sig til de lokale publikationer og piloter .
2 .
Lær værdien af din motorcykel . Hvis det er en brugerdefineret cykel , vil værdien være mere subjektive . Hvis din motorcykel er lager , for at se Kelley Blue Book bestemme markedsværdien . Prisen din motorcykel i overensstemmelse hermed . Mange faktorer vil påvirke salgsprisen , men det vil hjælpe dig med en prisklasse , der vil blive mest præcise .
3 .
Forbered din motorcykel . Foretag eventuelle overkommelige reparationer for at gøre cyklen mere attraktiv for potentielle købere . En 50 dollar reparation kan ikke være noget , du ønsker at gøre , men det vil øge værdien af motorcyklen til en person , der ønsker at købe motorcykel . Ren og glans det . Hvis din motorcykel ser godt ud , vil den sælge hurtigere end en , der er mindre attraktive . Den tid og kræfter sættes ind i en god rengøring og voksning vil belønne sælgeren med mere overskud .
4 .
Sørg for at du har titlen let tilgængelige . Hvis du har en pant på din motorcykel , skal du oplyse dette inden du gør salget . Hvis du ikke har titlen , få en ny kopi , således at salget transaktionen vil blive gennemført hurtigt . Ingen ønsker at vente på en titel , når de køber et nyt køretøj .
5 .
Fotografi din motorcykel fra en række forskellige vinkler . Til at sælge din motorcykel på internettet ; store fotografier er et must . Dit publikum kan være placeret hvor som helst , og sandsynligvis ikke vil være i stand til at henkastet komme og tage et kig på din cykel . Gode billeder giver oplysninger , der kan vise en afslappet undersøgelse af et salg .
6 .
Skriv en beskrivelse af din motorcykel , forberede din flyers og sende dine oplysninger på nettet, hvis det ønskes. Læs information til rådighed på det websted, du planlægger at bruge til at bestemme processen . Hvert websted er forskellige og vil have specifikke processer og regler .
7 .
Post løbesedler i lokale motorcykel forhandlere og butikker . De fleste af disse virksomheder vil give en opslagstavle for dig at bruge . Dette er et godt sted at finde købere i markedet for en anden motorcykel .
8 .
Vent kontakt fra interesserede købere . Sørg for, at dine kontaktoplysninger er korrekte . Hvis du modtager en forespørgsel , besvare det hurtigt . Hvis du ikke får tilbage med en person i tide , kan de allerede har købt anden motorcykel , mens de venter på dig .
9 .
Vær forberedt på ethvert tilbud du kan modtage . Beslutte før tid , om du vil acceptere checks eller andre betalingsmidler såsom Paypal . Sæt en bundlinje pris , hvis der er en dollar beløb, du skal modtage og holde sig til det .

gode råd og advarsler


 • Hvis acceptere betaling via check eller anden måde , Sørg for, at midlerne er der , før aflevering titlen .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan en propan motor arbejde ?
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man kan sælge en motorcykel