hvordan man kan sælge motorer på internettet

hvordan man kan sælge motorer på internettet

Forstå, hvordan man sælge motorer på internettet kan hjælpe dig på mange måder . Hvis du har en motor , som du ønsker at sælge , men din lokale område er ikke produktive , du har brug for en anden mulighed . Internettet er denne mulighed , men du skal vide, hvordan man bruger det , og hvad det indebærer , når du sælger noget online . Du skal vide, hvad de skal gøre , hvad du skal bruge og hvor kan man liste motoren til salg

Du skal bruge: .
Motor information
Rederi.
Forsendelsesomkostninger.
Online ressource for salg af motoren .
Billeder af motoren.
Hvordan du vil acceptere betaling .
Træ kasse eller en palle for skibsfarten .


1 .
Find et rederi , der vil skibet motoren . Et rederi som Roadway Express vil skibsmotorer , der er sikret i en skov tremmekasse eller på en palle . Dette er den eneste måde at sende en vare af en sådan vægt og størrelse .
2 .
Beregn forsendelsesvægt efter hvad rederiet afgifter . Du bør tale med rederiet og finde ud af omkostningerne samt de materialer , du har brug for at gøre træet shipping container eller en palle . Den kasse og palle er inkluderet i vægten for forsendelsesomkostningerne.
3 .
Skriv ned detaljerne omkring motoren . Detalje motorstørrelse , hvad motoren kommer med som , er det en komplet motor eller en delvis motor . Give alle de detaljer, en køber vil skulle vide det, før købet . Giv året og gøre af motoren så godt.
4 .
producere billeder af motoren fra forskellige vinkler . Vis alle særlige dele , der kan indgå på motoren . Hvis det er muligt , lave en video af motoren i gang med lyd . Dette er et plus for en køber at se og høre .
5 .
Vælg den bedste måde at sælge motoren . Du kan vælge en auktion site som eBay Motors til at modtage bud , eller du måske ønsker at liste motoren i en online klassificeret som Craigslist med en fast pris .
6 .
Vælg en betaling plan, du kan acceptere . Hvis du har en Paypal konto , kan du acceptere en betaling på denne måde , eller bede om en postanvisning eller kreditkort til køb . Det er ikke klogt at acceptere en personlig check , hvis du skal sende produktet ud af byen . Du kan kræve en bankcheck .

gode råd og advarsler


 • Sørg for, at motoren ikke lække nogen væsker under forsendelsen.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan en propan motor arbejde ?