hvordan man skriver en motorcykel slutseddel

hvordan man skriver en motorcykel slutseddel

Når du køber en motorcykel , skal du anskaffe en ordentlig slutseddel . Skrivning af en slutseddel tager kun et par minutter og giver utallige fordele . Registrering af køretøjet , eller titler , hvis ingen titel findes , hviler på at have en ren salg . Yderligere, indtil registrering af motorcykel med din tilstand Department of Motor Vehicles , regningen for salget fungerer som både titel og registrering . Vigtigst er det, en regning på salg viser sig en lovlig overdragelse af ejendomsretten . Der er ingen officielle model for en regning på salg . Du kan skrive det på nogen papir, du har liggende rundt
1
Skriv ned fulde navn og adresse . af sælgeren og køberen . Sørg for at inkludere lejlighed numre og postnumre. Postbokse er ikke at foretrække. I tilfælde af mere end én sælger eller køber , indeholder det første børsnoterede sælger alle andre partier for alle juridiske formål . Endelig skal du sørge for at notere , at ejeren lovligt kan sælge motorcyklen .
2 .
Notér hvilket parti der er at overføre ejerskabet af motorcyklen . Bemærk betalingen prisen på regningen for salget nær havde til hensigt at sælge . Kort bemærke, at fuld betaling er foretaget , eller hvad de efterfølgende betalinger er nødvendige .
3 .
stat , hvad motorcykel sælges . Medtag mærke, model , årgang , VIN , motor nummer , kilometerstand , og alle andre oplysninger , der specifikt identificerer denne motorcykel .
4 .
Notér nogen garanti . Det er sjældent , at personlige bilsalget har garantier . Hvis dette er tilfældet , skal du sørge for udtrykkeligt at fastslå, at der ikke er nogen garanti . Bemærk , om eller ej motorcykel er blevet set på af en mekaniker , og enhver fejl motorcyklen kan have .
5 .
Underskriv og dater regningen for salget . Sørg for , at begge parter underskriver og dato nederst . Glem ikke at angive en gang hvem der er sælger og hvem der er køberen .

gode råd og advarsler


 • Hvis det er muligt , har et vidne tegn og dato godt , selv om dette ikke er nødvendigt .
 • Love varierer lidt fra stat til stat . Sørg for at tjekke din lokale statens love , så der ikke de nødvendige oplysninger er udeladt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan en propan motor arbejde ?