hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta

hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta

Alberta er beliggende i det vestlige Canada . Hvis du ønsker at være en motor forhandler i Alberta , skal du have en licens fra Alberta Motor Vehicle Industry Council . Forhandleren licens giver dig mulighed for at købe og sælge både nye og brugte biler . Det giver dig også mulighed for at få brugte motorkøretøjer i helt eller delvist og sælge bilen i dele eller hele . Det giver dig også mulighed for at forhandle om en anden persons vegne med salg eller køb af et motorkøretøj. Du skal også bruge en licens , hvis du leaser , reparere eller vedligeholde køretøjer.
1 .
Identificer en forretningsstruktur . Business strukturer, der er acceptable i Alberta omfatte et partnerskab , enkeltmandsvirksomhed og selskabsskat . Du kan høre en professionel , som en advokat eller revisor , som kan rådgive dig om den bedste forretning for at opfylde dine behov .
2 .
Registrer forretning . Registrer et firmanavn og din virksomhed med Alberta Corporate Registry . I Alberta , er virksomhedens navn , du vælger ikke forpligtet til at være unikke --- medmindre du starter en virksomhed. Du vil blive udstedt et bevis for indgivelse for at angive , at de rette virksomhed registreringen er afsluttet .
3 .
Forskning og sikre, at du opfylder betingelserne for støtteberettigelse . Du skal være over 18 år gammel for at blive en motor licens forhandler , har stået for en forhandler i mindst to år, eller har opnået OMVIC certificeringslicens . Du har også brug for dokumentation for godkendelse fra den kommune , hvor virksomheden vil drive .
4 .
Ansøg om licens og betale licensafgifter til AMVIC . De gebyrer afhænger af den type motor forhandleraftalens du betjener . Gebyret for en virksomhed , der beskæftiger sig med reparationer er $ 250 om året ; $ 175 årligt for salg og $ 350 årligt for salg og reparation . Registreringsgebyret for en sælger er $ 150 om året . ( Tallene er fra september 2010. ) Du bliver nødt til at forny din licens hvert år eller få en gyldig fem år provins licens .
5 .
Leje sælgere . Dine medarbejdere er involveret i salg af biler skal være licenseret af AMVIC . Salgspersonale skal deltage i et endags- seminar er udviklet af det sydlige Alberta Institute of Technology til at uddanne sælgere om provinsielle regler og bidrage til at mindske uetisk adfærd . Seminarerne udbydes utallige steder i Alberta . Du skal have en udpeget repræsentant tilladelse formular for hver sælger du leje .


Relaterede artikler


hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
hvordan man kan sælge en motorcykel
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan man kan sælge motorer på internettet
hvordan en propan motor arbejde ?
hvordan man finder en motor nummer
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico