hvordan man bruger dieselmotorer

hvordan man bruger dieselmotorer

Mange dieselbiler får omkring det dobbelte af miles per gallon som benzin biler . Mens diesel lastbiler ikke får to gange det antal kilometer , de får bedre kilometertal . Dieselmotor, som blev designet til at køre i lange perioder og til at holde i flere hundrede tusinde miles . Landmænd bruger traktorer med dieselmotorer i deres områder at plante og høste afgrøder , og køre generatorer . Semi lastbiler er udstyret med diesel -motorer til lange ture i hele landet . Lang levetid og bedre gas kilometertal kan forårsage flere mennesker til at spørge om dieselmotorer .

Du skal bruge:
Diesel motor
. Block varmere ( valgfrit ) .


1 .
Opvarm din motor ved at dreje på gløderør . Nogle af de nyere dieselmotorer har stik , der automatisk varmede , når nøglen drejes . Nogle køretøjer kræver, at du drejer nøglen til den første position og vente på en glødende lys , før du starter motoren . Gamle dieselbiler havde en knop , som du har trukket ud . Så kan du ventede på en lys til at gløde , og drejede nøglen for at starte bilen.
2 .
Tilslut din blok kaminen før du går i seng , hvis du bor i en kold vejr område og det er om vinteren . Hvis dit køretøj ikke er udstyret med en blok varmer , kan du købe en magnetisk blok radiator . Vedhæfte den til motoren og sæt den ind, før du går i seng om nætter, hvor temperaturen falder til under frysepunktet. Dette vil holde motoren væsker varm nok, så motoren vil starte i morgen .
3 .
Afluft dit system . Hvis du lader en dieselmotor køre tør for brændstof , eller en eller anden måde få luft i systemet , vil det ikke starter, når du tilføjer brændstof , indtil du bløder systemet . Andre måder at lade luft ind i systemet omfatte en ændring af brændstoffilter , pumpe , en streg eller injektorer . Nogle nyere biler vil bløde systemet automatisk . Andre dieselmotorer har manuelle pumper og mekaniske pumper .
4 .
Slå tændingen til " ON " position , hvis dit køretøj har en elektrisk brændstofpumpe . Brændstoffilteret har en Udluftningsnippel stik , som du har brug for at løsne langsomt . Når der er et frit flow af brændstof , stramme Udluftningsnippel stikket . Næste løsne luften bløder stikket på injector pumpe indtil luften undslipper , og der er et frit flow af brændstof , og derefter lukke den . Hvis dit køretøj er udstyret med en selvstændig bløder returventil , åbne det for en kort periode , start motoren , og så snart motoren kører jævnt , lukke den . Motoren skal starte efter disse trin .
5 .
Selv dieselmotorer ikke accelerere så hurtigt som benzinmotorer , de har mere moment og effekt . Dette giver dem mulighed for at gøre mere arbejde og trække tungere last .

gode råd og advarsler


 • Drain lydpotte efter behov , mens blødning systemet .
 • Med højere kvalitet brændstof og olie vil gøre din start af motor nemmere.
 • Mens dieselmotorer ikke accelerere så hurtigt som benzinmotorer , de har mere moment og effekt . Dette giver dem mulighed for at gøre mere arbejde og trække tungere belastninger.
 • Lad ikke din dieselmotor løbe tør for brændstof , eller du bliver nødt til at udlufte systemet .
 • Dieselbrændstof har en lugt , der har tendens til at klamre sig til ting .
 • Diesels tendens til at ryge mere end benzinmotorer .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
  licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
  hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan en propan motor arbejde ?
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  hvordan man kan sælge et motorkøretøj
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
  hvordan man finder en motor nummer