hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie

hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie

Den 1. juni 2006, gik en lov i kraft i USA kræver, at alle dieseldrevne 2007 model biler og ud til kun at bruge ultra-lavt svovlindhold motorvejen diesel . Denne lov skulle nedbringe luftforureningen frembringes ved traditionelle dieselolie , der er indeholdt svovl i mængder på op til 500 dele per million . Den nye ultra-lavt svovlindhold motorvejen diesel kun har et svovlindhold på femten parts per million . Ældre dieselbiler er tilladt at anvende svovlfattig dieselolie indtil 2010 . Efter dette, vil kun ultra-lavt svovlindhold være til rådighed i USA.

Du skal bruge:
Vaskemiddel-baserede additiv
. Smøremiddel tilsætningsstof .


1 .
Find en tankstation , der tilbyder ultra-lavt svovlindhold motorvejen dieselolie . I overgangsperioden frem til 2010 , må ikke hver station bære dette brændstof . Du kan få brug for at ringe rundt til forskellige stationer i dit lokalsamfund , før du finder en, der har , hvad du behøver .
to .
Hold din bils motor rene og i god stand . Regelmæssig tune-ups og olieskift vil bidrage til at forbedre den mekaniske ydeevne af din bil og give vilkår, som giver dit brændstof til at være mere effektiv på vejen .
3 .
Træk op til gas pumpe på servicestationen , og vælg den ultra-lavt svovlindhold diesel . Denne form for diesel kan identificeres ved sin initialer på de fleste pumper , så se efter noget , der hedder " ekstra lavt svovlindhold . "
4 .
Pump brændstof ind i din bil indtil tanken er fuld . Biler kører bedre , når du fylder hele beholderen.
5 .
Betal for dit brændstof og nyder at køre din bil på vejen , vel vidende , at ved hjælp af ultra-lavt svovlindhold , du ' re producere færre giftige emissioner og er med til at beskytte miljøet for fremtidige generationer .

gode råd og advarsler


 • biler fremstillet før 2006 er i stand til at bruge ultra-lavt svovlindhold , som supplement til andre former for diesel . Ultra-lavt svovlindhold fungerer ligesom almindelig diesel og vil udføre problemfrit i din bil , bør du vælge at bruge den .
 • aldrig bruge noget mindre end ultra-lavt svovlindhold motorvejen diesel i bilens motor , hvis det er et 2007 model eller højere . Dieselmotorer i disse biler blev skabt specielt til brug for ultra-lavt svovlindhold , og bruge enhver anden form kan være en alvorlig skade din bil . Ikke kun det , men det er nu også ulovligt at bruge noget , men ultra-lavt svovlindhold i disse biler , så man kunne også være en lussing med nogle stive civilretlige sanktioner , hvis du er fanget .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man kan sælge et motorkøretøj
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
  hvordan en propan motor arbejde ?
  hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens