hvordan man opbygger en sort pulver raket motor

hvordan man opbygger en sort pulver raket motor

De fleste mennesker med en interesse i rummet , fly eller luftfart har bygget modeller af fly og raketter i fortiden . Model raketter er en meget populær hobby blandt børn såvel som voksne . En simpel model raket er normalt består af et hult rør , en afrundet aerodynamisk hoved , og stabilisator finner . En lille patron udgør motoren , som er sat ind i røret . En elektrisk impuls eller et tændt sikring tjener til at antænde raket . De fleste raketter kan genbruges , men motorerne , der er mest almindeligt lavet med enkle sort pulver , er det ikke. Dette kan være en kilde til moderat udgift for raketter entusiast . Også mange specialbygget model raketter ikke er af en passende størrelse til at acceptere kommercielt produceret sort pulver raketmotorer . Af disse grunde her er der en guide til hvordan du sikkert opbygge din egen sortkrudt raketmotor

Du skal bruge: .
tykvæggede pap rør
Avis .
Trækølle .
Træ dyvel eller blyant .
Wide-gauge nål.
Bentonit ler .
Tape.
Saks.
Gamle skeen .


1 .
Begynd med at skære en længde på pap slange . Det bør ikke være mere end en fjerdedel af længden af raket . Wrap den ene ende af slangen stramt med nogle avis og tape det på plads , hvilket vil skabe en midlertidig stik , så det burde være at blokere den ene ende af røret helt
2
. Drop en lille tot af bentonit ler ind i røret , og tryk den ned mod stikket ved hjælp af dyvel . Derefter tilsættes ler , indtil du har fået et lag flere millimeter tykt . Den nøjagtige tykkelse afhænger af størrelsen af tuben , jo større rør , jo tykkere lag .
3 .
Hæld nogle sorte pulver på en avis . De fleste kommercielt sælges sortkrudt anvendes til flintlås rifler og kan findes i de fleste pistol butikker . Du skal være over 18 for at købe det selv , på samme alder som du har brug for at være at købe Raketmotorer i enhver butik . Det vil komme i hård korn og skal slibes ned til en finere pulver . Tryk tommelfingeren mod indad kurve af skeen og arbejde det langsomt over pulveret . Husk aldrig at bruge nogen pludselige eller skarpe bevægelser, når de arbejder med pulver for at undgå eventuelle gnister . Når pulveret er fintmalet lave en konvolut ud af et andet stykke avispapir og tragt pulveret ind i røret , et par teskefulde på et tidspunkt . Mellem hver tsk bruge dyvel og kølle til tamp pulveret ned så stramt som muligt . Hvis nogen luft tilbage i motoren , når den tændes , vil eksplodere , så du skal være sikker på at pakke pulveret ned meget godt .
4 .
Stil en anden tot bentonit ler i røret , når den er næsten fuld . Pakke det ned mod pulveret godt , bruger nok ler til at dække hele toppen af røret .
5 .
Fjern papiret indpakning omkring bunden af glasset . Inde i røret skal du se en perfekt rund , glat ler cap . Sæt en nål eller pin ind i midten af hætten , hele vejen til pulveret . Vrikke pin rundt i en cirkel for at udvide hullet , indtil det er 2 eller 3 millimeter i diameter . Dette vil blive hullet som en sikring eller elektrisk bly vil blive tilsluttet , når motoren er at de kan antændes . Lad motoren natten at give leret caps tid til at hærde , før du bruger den .

gode råd og advarsler


 • Man skal bruge den yderste omhu , når du håndterer sortkrudt , fordi det kan antændes så let . På eget sorte pulver ikke er farlig , da det er hvad der kaldes en " lav eksplosiv " betyder, at det producerer gas , men ikke i en voldelig reaktion af sig selv . Faren bliver brændt af pulveret , hvis det bryder i brand , når der håndteres .


 • Relaterede artikler


  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
  hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
  hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
  hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
  hvordan man kan sælge et motorkøretøj
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel