hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens

hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens

Opnå en motorcykel forhandler licens vil give dig mulighed for at fordybe dig i din passion for cykler og samtidig skabe økonomisk sikkerhed . Du skal have en licens , hvis du er leasing , salg eller forhandling leasing eller salg af motorcykler . Hver stat har lignende krav for at opnå en motorcykel forhandler licens. Men nogle faktorer , såsom registreringsgebyrer , variere lidt fra stat til stat . Også nogle licenser tillader forhandlere at sælge nye og brugte motorcykler , mens andre tillader salg af kun én og ikke de andre .

Instruktioner


1 .
Køb eller leje plads til din butik . Du skal oprette din virksomhed , før du kan ansøge om en forhandler licens . Installere en telefonlinje og en virksomhed skilt udenfor forhandleraftalerne at gøre din virksomhed genkendelig . Erhverve ejendom skader og ansvarsforsikring for din motorcykel forhandler .
2 .
Kontakt eller besøg hjemmesiden for din tilstand 's Department of Motor Vehicles , eller DMV , at finde ud af bestemte processer for at opnå en motorcykel forhandler licens i din tilstand . Spørg om registreringsafgifter og arkivering vished obligationer med din tilstand kasserer .
3 .
Kontroller , at du er kvalificeret til en forhandler licens . Mange stater har grundlæggende krav for dig at mødes for at være berettiget til at modtage en motorcykel forhandler licens. For eksempel kræver de fleste stater at ansøgerne være mindst 18 år gammel , viser bevis for forsikringsdækning for virksomheden , har en permanent forretningssted og timer , og har en ren straffeattest.
4 .
Erhverve en forhandler licens via din DMV . De fleste statslige programmer kræver at du tage en test , som stiller spørgsmål om køretøjets udbredelse, købsaftaler , journalføring , registrering og titler , og reklamer . Typisk er disse tests har omkring 50 spørgsmål .
5 .
Mail din ansøgning , test og registreringsafgift. Nogle stater kræver yderligere dokumenter der skal vedlægges ansøgningen , såsom en afgift clearance viser dig og din virksomhed er i god økonomisk evne . Også nogle stater mange kræver, at du dokumentere zonering godkendelse af din forhandler af byens zoneopdeling bestyrelse .

gode råd og advarsler


 • Når du får din motorcykel forhandler licens , kan du læse det med småt og sørg for at forstå alle de krav og forpligtelser , der følger med at have denne tilladelse . Hold din licens og alle papirer på et sikkert sted , hvis du har brug for at vende tilbage til dem i fremtiden .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge en motorcykel
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan en propan motor arbejde ?