hvordan man virkelig optimere brændstoføkonomien på motorvejen !

hvordan man virkelig optimere brændstoføkonomien på motorvejen !

Brændstofeffektivitet af en bil på motorvejen er stærkt afhængig af bilens aerodynamik , motorstørrelse , dæktryk og hastighed . Vi har været forledt til at tro , at uanset hvilken bil du har , du minimere dit brændstof forbrug ved at køre ved 55 km /h . Her er hvordan man kan modbevise ( eller bevise ) , at og hvorledes de skal afgøre , hvad der er den rigtige hastighed for at indstille din cruise control på .
Vil denne test koste dig mere at udføre , end du vil spare på et år ? sandsynligvis , men i det mindste du kan se, hvad jeg har gjort og føler en hel masse mindre skyldig køre så hurtigt som du tør . Jeg fandt 55 er ikke den mest effektive hastighed til at køre

Du skal bruge: .
2 timer
din bil , med 4 + gallon i tanken .
.
en notesblok pen .


1 .
Hvis du ønsker en mere " hurtig og beskidt " måling , følg dette trin , derefter gå til trin 5 , ellers spring dette trin og fortsætte fra trin 2 . Find en 15 mile lige strækning af motorvejen , der har lignende forhold langs hele længden . Samme retning ( med hensyn til vinden ) , samme hældning ( niveau hvis muligt ) , samme hastighedsgrænse. komme til den første hastighed , du vil måle på , indstille krydstogt , noterer kilometertal og nulstille avg mpg displayet . Efter noget omkring 3 miles , tøddel ned avg mpgs , gentag derefter med hver enkelt af de andre hastigheder , du ønsker at måle på .
2 .
Du skal finde en løkke af motorvej , der vandt ' t kræver, at du sætte farten ned . Hvorfor en løkke ? Fordi brændstoføkonomi vil variere afhængigt af , om du går ind i vinden eller med vinden , og om du vil op ad bakke eller ned ad bakke . Ideelt set kan du finde en strækning af motorvejen , der er alt niveau og finde en dag til at måle , når der ikke er nogen vind , men denne test kræver en temmelig langvarig strækning på hver af flere hastigheder, så at finde en 90 mile strækning , der er alle de samme hilliness og med vinden konstant gennem hele testen er næsten umuligt . Her er den slags sløjfe, som du har brug for : en med blidt svungne on /offramps fra et segment til den næste , den ene med hastighedsbegrænsninger høj nok til at tillade dig at gøre din test op til en lille smule over din sædvanlige fartpilot hastighed , og en , der er ikke alt for lang . Nedenfor er den, jeg valgte .
3
Sørg for at du har nok gas i din tank for at afslutte testen . Vent , indtil midnat eller 1:00 på en weeknight . Dette er IKKE at undgå politiet . Grunden til at gøre denne test sent om aftenen , er at mindske chance du bliver nødt til at bremse ned bag nogen i tung trafik eller på en on /offramp .
Du vil ønsker at få din bil varmes op til mindst 5 miles , før du starter din måling . hvis dine dæk og motor er stadig varme op under dit første pass omkring loop , vil brændstofeffektivitet du måler for det første loop være lavere , og det er et stort problem , når vi gør det math senere .
. 4
Vi vil måle mpg på flere forskellige hastigheder , jeg valgte 50 , 55 , 60 , 65 og 70 . Så snart du har startet i din uret loop , skal du indstille fartpilot på det første hastighed , du ønsker at måle . Som du passerer en milepæl eller mile markør ( de fleste motorveje har markører hver 0,1 eller 0,2 miles ) , trykke på og holde knappen ved siden af din mpg skærm ( ikke den øjeblikkelige mpg skærm, men den, der i gennemsnit over din tur ) for at nulstille den . I de fleste biler , vil displayet gå tomt eller vise bindestreger , og ophold på den måde for et par tiendedele af en mile . Dette lader du ved, du har nulstillet den . Drive helt rundt sløjfe til lokalitet, som du har valgt . Af den tid, du kommer derhen læsning burde have gennemsnit ud modvind /medvind og op ad bakke /ned ad bakke effekter og burde have stabiliseret sig, så det burde ikke være en udfordring til at notere ned læsning præcis som du passerer din vartegn . Nu justere din fartpilot til den næste hastighed . Når du har afviklet på din nye hastighed , skal du vælge en ny lokalitet eller mile markør og nulstille mpg skærmen igen . Gentag for hver hastighed.
5 .
Nu da vi har 5 mpg målinger ved 5 hastigheder , vi kan plotte resultaterne. Til pålydende værdi , er det højeste punkt på denne kurve den optimale hastighed for at opretholde for bedste brændstoføkonomi. Men dette overser det faktum , at din tid er noget værd . At finde ud af , hvad hastighed, du burde bruge , er vi nødt til at tilføje i værdien af din tid .
6 .
Dette diagram viser summen af værdien af vor tids per mile og udgifter til gas pr mile . Du kan bruge et regneark til dette, eller plot den i hånden . Omkostningerne til gas ved hver hastighed er omkostningerne ved en gallon divideret med mpg målt ved denne hastighed . Prisen for din tid er mere subjektiv , men du bør være i stand til at sætte en vis værdi på det . Du kan bruge dit take- home lønsats , som $ 9/hour , eller noget højere , for at afspejle , at den tabte tid med din familie er meget kostbar . Hvis du samkørsel allerede at spare gas , skal du huske at tilføje værdien af tid for alle beboere i bilen . Beregningen er x $ /hr divideret med hastigheden .

gode råd og advarsler


 • Sørg dækkene er pumpet op til normalt tryk , før måling . Det tager en variabel ud af ligningen .
 • I teorien , jo mere strøm dit tilbehør ( AC , radio , forlygter , opvarmede sæder osv. ) tegner, jo højere er din optimale hastighed går , fordi disse hente energi proportional til den anvendte tid , distance ikke rejst . Hvis du bruger disse mere ( eller mindre ) i løbet af din test , end du normalt ville , vil du skew dine resultater , hvilket indikerer en optimal hastighed , der er højere ( eller lavere ) . Jeg har ikke skønnet , hvor meget , så mit bedste råd er at bruge disse som du normalt ville . (Jeg siger " i teorien ", fordi jeg tror, den elektriske generator producerer spænding proportional med RPM og bruger gammel teknologi lovgivere , der simpelthen brænder mere magt til at regulere til konstant spænding . Dette gør den elektriske generation mindre effektiv ved højere RPMS . Det kan gøre accessories " brændstof tegne per mile lige ved enhver hastighed , således at din test giver samme optimale punkt uanset , men jeg vil stadig fejle på siden af normal brug i testen. )


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
  hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
  hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
  hvordan man kan sælge et motorkøretøj
  hvordan en propan motor arbejde ?
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler