licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler

licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler

En licens til at købe og sælge motorcykler i staten Pennsylvania er den samme licens udstedt til forhandlere, der ønsker at sælge fuld størrelse biler . Inventory forhandlinger sted mellem mellem forhandleren og auto selskab , og Pennsylvania kun beskæftiger sig med udstedelse af licenser forhandlerne til at udstede statslige nummerplader og opkrævning af skatter . Staten har strenge krav til at blive en forhandler , der stræber efter at luge ud i eventuelle fly -by -night operationer, vil forsøge at bedrage kunder eller hvidvaske penge ved hjælp af auto salg .

Ansøgning og baggrundsinformation

De, der ønsker at blive en motorcykel forhandler i Pennsylvania , skal indgive en ansøgning om at blive et køretøj forhandleren til Pennsylvania Department of Transportation ( almindeligvis kaldet Penn DOT ) forud for godkendelse til at købe og sælge biler af enhver art i staten . Denne ansøgning skal indeholde application /inspektion af gebyrer til Commonwealth of Pennsylvania , fotografier af din virksomhed --- herunder kontor områder , aflåseligt arkivskab , telefoner , skriveborde , inden for display , hvor du planlægger at sælge biler , permanent forhandler underskrive og sendt kontortid , en kopi af skødet eller lejeaftale om ejendommen , en tegnet diagram af virksomhedens dimensioner en kopi af et hjælpeprogram lovforslag; dokumentation fra en kommune til at kontrollere korrekt zoneinddeling , og bevis for brugsret fra Department of Labor og Industri. Forhandlerne skal også besidde en gyldig køretøj sælger 's licens i Pennsylvania og forelægger et udfyldt baggrundskontrol , der udføres af staten politiet .

Inspektion af forhandleraftaler Facility

Når Penn DOT har godkendt ansøgningen materialer , det fører en fysisk inspektion af lokalerne for at kontrollere ægtheden af de fotos, der fremsendes med ansøgningen og sikre, at ingen andre former for svig finder sted . Penn DOT vil også kontrollere , at bygningen er i overensstemmelse med alle normer og forordninger om sikker konstruktion , belysning og skrive , før de giver den endelige godkendelse til forhandleren licens .

Separat Business Identitet lov

Pennsylvania motorcykel eller andre auto forhandlere er forpligtet til at opretholde alle andre eksisterende virksomheder som adskilt fra bilindustrien virksomhed med salg . Ifølge PA kodeksen , skal virksomhederne have " separate " identiteter fra hinanden for at undgå enhver interessekonflikt eller ulovlig medarbejder adgang til bestemte køretøjer . Derudover kan forhandlerne kun bruge partier, der indeholder køretøjer til salg til at gemme disse køretøjer, og ikke til andre formål , såsom personale eller kunde parkering .


Relaterede artikler


hvordan en propan motor arbejde ?
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
hvordan man kan sælge motorer på internettet
hvordan man kan sælge en motorcykel
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan man finder en motor nummer
arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler