Hvordan brændselscelle -motorer arbejde ?

Hvordan brændselscelle -motorer arbejde ?

Identifikation

brændselscelleteknologi er i øjeblikket ved at blive udviklet som alternativt brændstof kilde til biler . Denne teknologi , der kaldes elektrokemisk energi konvertering , er blevet integreret i bilens motor design . I stedet for benzin , er cellen gjort for at konvertere kemikalier som brint og ilt i vandet . Denne omstillingsproces er hvad der giver den elektricitet er nødvendig for at køre bil . Brint eller hydrogen-rige brændsler som methanol , benzin og diesel er brændsel, der anvendes i denne proces .

Brændselscellesystemer består af hundredvis af individuelle celler , som hver indeholder en elektrolyt placeret inde to elektroder . Ren brint er det mest almindeligt brugte brændsel inden for disse systemer . Den brintgas er komprimeret og gemt inde i en container , der er i nærheden af motoren . Den ene ulempe med brint er det svært at opbevare store mængder af det i en lille plads , hvilket betyder en bil ville have til at blive genopfyldt med jævne mellemrum . Udviklere arbejder i øjeblikket på , hvordan man opbevarer dette kemikalie i højtryks tanke , så flere brint kan lagres på en gang .

Funktion

Som en elektrokemisk anordning , brændselsceller modtage en konstant strøm af kemikalier fra en ekstern kilde i modsætning til lagring af disse kemikalier inde i sig selv som den typiske bilens batteri gør . Med et bilbatteri , når de kemikalier er brugt op batteriet enten skal udskiftes eller genoplades , mens brændselsceller ikke har dette problem .

De kemikalier brint og ilt føres gennem elektroder , der er placeret i en celle . En elektrode-anoden-nedbryder hydrogen , mens den anden elektrode-katoden-recombines ilt med brint ioner til at danne vand . Snarere end passere gennem membranen , der adskiller anoden og katoden , rejser brint -ioner omkring ydersiden af cellen gennem et elektrisk kredsløb . Denne elektriske kredsløb indeholder den elektriske strøm er nødvendige for at drive køretøjet . Ved at gange denne proces af hundreder og atter hundreder af brændselsceller , der er indeholdt i motoren , er nok energi genereres til at køre en bil , samt alle dets hjælpeudstyr .

Effects

Den eneste emission , eller ved-produkt , fra denne proces er vand eller vand dampe . Som en følge heraf er brændselscellesystemer betragtes som en miljømæssigt forsvarlig brændstof kilde i modsætning til kulstofemissioner , der skyldes benzin drevne motorer . Hvor meget reelle magt disse systemer genererer afhænger af, hvilken type celle , der anvendes , dens størrelse , mængden af pres nødvendige for at brødføde brint gennem enheden, og de krævede driftstemperatur . Den type , der anvendes i de fleste biler i USA er den polymer Exchange Membrane Fuel Cell .

Der er stadig en række forbedringer , der skal foretages inden brændselscellesystemer blive en økonomisk og bæredygtig køretøj løsning. Løbende omkostninger overvejelser gør de enkelte komponenter i systemet alt for dyrt . En effektiv metode til komprimering , og presse den brintlagring container er endnu ikke udformet . Og endelig , at udvikle en metode til at generere og levere brint-ikke ulig hvordan vi får benzin-til forbrugermarkedet har endnu ikke sat på plads .


Relaterede artikler


hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
hvordan man bruger dieselmotorer
hvordan en biodiesel motor arbejde ?
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan man kan sælge en motorcykel
licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
hvordan man finder en motor nummer