alternative brændstoffer , der kan arbejde i benzinmotorer

alternative brændstoffer , der kan arbejde i benzinmotorer

Selv om der er alternative brændstoffer , der kan arbejde i benzinmotorer , er mange biler der tilpasses visse formuleringer af brændstof og kan ikke acceptere en alternativt brændstof . Det er meget vigtigt at tjekke med din instruktionsbog for at sikre din bil accepterer både benzin og et alternativt brændstof , før du lægger det alternative brændstof i din bil <. h2 > flydende gas Flydende gas eller autogas , kan bruges i biler fra en række producenter , herunder Ford , Toyota , Volvo , Volkswagen og Hyundai .

ethanolblandinger

Regelmæssig benzin , der er blevet blandet med ethanol , en type alkohol , vil arbejde i en benzinmotor . Selv om der er nogle biler , som ikke vil køre med ethanol , de fleste biler acceptere op til 10 procent ethanol , og mange blandinger af gas integrere en vis grad af ethanol til forurening grunde .

Methanol

Regelmæssig benzin , der er blevet blandet med methanol , en anden type alkohol , vil arbejde i en benzinmotor . Nogle biler kan ikke køre med methanol , men de fleste vil køre på blandinger med op til 10 procent .

Butanol

Butanol svarer til methanol og ethanol , som det er en alkohol , men fordi det er kemisk tættere på benzin , det virker i regelmæssig benzinmotorer ved højere koncentrationer end både methanol og ethanol .

Omdannelse af Motor

Benzin køretøjer kan konverteres til dieselkøretøjer ved at ændre motor. På nuværende tidspunkt , men bortset fra ovenstående , er der ikke mange muligheder for alternative brændstoffer i benzinmotorer .


Relaterede artikler


hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
alternative brændstoffer , der kan arbejde i benzinmotorer
hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan man opbygger en alkohol motor