hvordan en biodiesel motor arbejde ?

hvordan en biodiesel motor arbejde ?

Burning Biodiesel

Biodiesel er pumpet ind i tanken . Varme og kompression forårsage biodiesel til at brænde . Dette kræver en enorm og specialiseret biodiesel-kompatible motor . Biodiesel er brændt i brændstoftanken . En lille mængde benzin tillader indtagelse ventilen til at åbne og tillade luft og benzin ind i olie panden .

mekanisk proces

Den biodiesel udvider sig og får krumtapakslen at spinde ved at anvende pres på krumtapakslen . En stang med er knyttet til krumtapakslen . Denne stang er forsynet med skubber en stempel op og ned gennem en plejlstang . Kølemidler anvendes til at forhindre den ekspanderende gas fra over opvarmning af plejlstang . Dette komprimerer biodiesel i plejlstang , hvilket den hurtige ekspansion af antændt biodiesel til at frigive mere energi . Så udstødningsventil er timet til at frigive udstødning , der begiver sig til halen røret .

Valve Train

overliggende knastaksler er knyttet til en timing bælte , der er knyttet til krumtapakslen . Som knastaksel roterer , er lapper skubbet forårsager ventiler til at åbne . Det regulerer mængden af biodiesel , der er frigivet , kontrollerende hvor hurtigt bilen kører . Denne motor køles gennem motorolie .


Relaterede artikler


hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
hvordan man kan sælge en motorcykel
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan man opbygger en alkohol motor
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
hvordan man bruger dieselmotorer
hvordan man kan sælge et motorkøretøj
hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
hvordan en biodiesel motor arbejde ?
alternative brændstoffer , der kan arbejde i benzinmotorer