hvordan hybridmotor arbejder

hvordan hybridmotor arbejder

Komponenter

Med de bekymringer over fossile brændstoffer knaphed og stigende priser er kommet er behov for mere brændstofeffektive biler . Hybrid-elektriske køretøjer ( HEV ) er en seneste opfindelse , der kombinerer benzinmotor med en elmotor . Disse modeller er innovative såvel som tilpasses i , at design kan konfigureres til forskellige formål . Forbedret brændstoføkonomi , tilføjede hjælpemotoren , og øget hestekræfter er nogle af de mulige konfigurationer .

Hybrid elektriske design består af en benzinmotor , en benzintank, en elektrisk motor , en generator , batterier og en transmission . Den elektriske motor , generator og batterier alt arbejde på vegne af den hybride konceptet . Motorer ikke kun hjælpe magt bilen, men kan også fungere som generatorer , hvilket betyder, at de kan trække energi fra batterierne , ligesom afkastet energi tilbage til batterierne . Generatoren selv arbejder udelukkende for at producere el , mens batterierne er der, hvor energi til den elektriske motor er gemt .

Effektivitet

Hvad adskiller HEV sig fra en elbil er den elektriske motor i HEV er genopladet af den overskydende energi udskudt af benzinmotor , mens elbiler skal sættes i en elektrisk kilde i orden at genoplade . Indrømmet , er benzin stadig bruges til de fleste af bilens strøm . Hvad den elektriske motor gør , er at give ekstra strøm til at fremskynde og afleveringer, hvilket giver en mere effektiv motor , der optager mindre plads .

HEV os gøre brug af avancerede teknologier , hvoraf nogle omfatter elektrisk motor -hjælpelys , automatisk start og afspærring , og regenerativ bremsning . El-motor drive- Assist er den ekstra styrke , som den elektriske motor på en efter behov . Automatisk start og afspærring opstår , når bilen kommer til et stop , ligesom på et trafiklysformat . Bilen slukkes når stoppet , så genstarter, når speederen er trykket . Regenerativ bremsning er den teknologi , der bruger den overskydende energi genereres , når motoren gælder modstand mod gearsystem , da bremserne aktiveres . Denne overskydende energi i stedet regenereres ved den elektriske motor og gemt til senere brug .

Designs

Hybrid -konstruktioner typisk kommer i en af to typer : en serie hybrid og en parallel hybrid . Med serien design , er det eneste formål for benzinmotor til at vende en generator . Generatoren vil så enten strøm til elmotoren , der driver transmissions- , eller oplade batterierne . Parallel designs er sat op, så at både benzin motor og den elektriske motor er tilsluttet transmissionsnettet , hvilket betyder både kilder magt i køretøjet.

HEV designs er baseret på en lille motor koncept , der giver mulighed for en mindre benzin-drevne system , hvilket betyder mindre vægt , og så mindre brændstofforbrug . Mindre cylindre er forpligtet til at drive køretøjet , som reducerer bilernes vægt , samt krav om mindre gas , da der er færre cylindre . Som et resultat af de mindre motor og mere effektiv udnyttelse af strøm og energi , forbruge hybridbiler mindre gas per mile drevet .


Relaterede artikler


hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan en biodiesel motor arbejde ?
hvordan motorvejskørsel bruger mindre gas end by-kørsel ?
hvordan man bruger dieselmotorer
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan en propan motor arbejde ?
hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
hvordan hybridmotor arbejder
licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
hvordan man kan øge gas kilometertal på en motorcykel