hvordan man får brugt motorolie til diesel

hvordan man får brugt motorolie til diesel

Gøre din egen diesel er blevet en hobby for mange mennesker , der kører dieselbiler , fordi du kan gøre det billigt , hvis du kan få olien billig . Der er masser af olier, der kan laves om til diesel . Hvis du har biodiesel udstyr, kan du gøre det ud af vegetabilske olier eller motorolie . Kun vegetabilske olier tæller som biodiesel selv . Følgende artikel vil fortælle dig , hvordan du får brugt motorolie til diesel og andre olier
1 .
Gør dine venner ændrer deres egen olie ? Hvis det er tilfældet , bede dem om at give dig deres gamle olie . Hvis du kender nok folk dette kunne være en god måde at samle den op . Hvis du ønsker at tilbringe tid på det , kan du endda begynde at gøre olien til dine venner . Dette er som en 15 minutter tid investeringer og vil spare dem en masse penge, da de kun bliver nødt til at købe olie og filter .
2 .
Også hvis du har nogen venner eller familie medlemmer , der kører et olieskift eller mekanik virksomhed, du kunne ramme dem op for olie . Det er ikke lovligt dog for dem at give det til dig . De formodes at disponere over den ifølge de statslige standarder .
3 .
Hvis du har biodiesel udstyr, kan du få vegetabilske olier . Nogen art kan arbejde , oliven , majs , selv kokos . Det trick til dette er at få en ind med de lokale restauranter og begynde at indsamle deres gamle fritureolie . En anden god måde at få det er at slå op alle dine venner i løbet af ferien , så du kan knalde deres fritureolie fra Tyrkiet friture , som er blevet så trendy . Husk du skal have biodiesel udstyr til at gøre dette .
4 .
Nogle mennesker har investeret i biodiesel udstyr og så ikke været i stand til at få olien , så de har gjort det selv . Majs kan være en rigtig billig metode til dette , men det vil kræve dig til at vokse en masse af det og til at investere i udstyr til udvinding af olie . Det ville være billigere , i hvert fald på kort sigt , at bare købe olie . Olie kan købes i løs vægt fra mange forskellige steder . Anden køre olier kan endda købes til discountpriser tider .

gode råd og advarsler


 • Check statslige og lokale regler for lovlighed , inden de køber biodiesel udstyr , som det kan være ulovligt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man virkelig optimere brændstoføkonomien på motorvejen !
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
  hvordan man får brugt motorolie til diesel
  hvordan man bruger dieselmotorer
  hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
  hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
  hvordan man kan sælge motorer på internettet