hvordan man kan ændre en bilmotor til at bruge biobrændstof

hvordan man kan ændre en bilmotor til at bruge biobrændstof

En biobrændstof er brændstof fremstillet af vegetabilsk eller animalsk stoffer, der anvendes til magten motorer . De mest almindelige biobrændstoffer er biodiesel og Straight Vegetabilsk olie (SVO ) . Før du ændrer bilens motor , skal du beslutte, hvilke af disse brændstoffer for at bruge
1 .
Sammenlign biodiesel til Straight Vegetable Oil . Brug af biodiesel er nemmere , da du kan bruge det i en almindelig dieselmotor , og du kan købe det på nogle tankstationer . Imidlertid er biodiesel stadig lavet primært af almindelig diesel . Det er ikke så "grøn " eller billige som SVO . SVO er billigere og helt naturligt. At bruge det, skal dieselmotor ændres .
2 .
Beslut om du ønsker at ændre planteolie til at køre i en almindelig diesel- motor eller ændre din dieselmotor til at bruge uændrede vegetabilsk olie . Med den første mulighed , kan du bruge kommercielt tilgængelige biodiesel i en regulær dieselmotor . Med det andet , kan du hente vegetabilsk olie fra restauranter , bearbejde det og bruge det i en modificeret motor .
3 .
Find ud af , om der er nogen kilder til biodiesel eller SVO i dit område . Spørg din lokale tankstationer , hvis de har biodiesel eller tjekke Mapquest 's brændstof kort . Review vejledning i fremstilling af SVO til at køre i din motor for at se om du har tid og plads til at gøre det . Spørg de lokale restauranter, hvis de vil give dig mulighed for at tage brugt madolie .
4 .
Køb en diesel køretøj, der kan køre på biobrændstof eller konverteres . Ældre køretøjer kan ikke anbefales, da de indeholder gummilisterne i brændstofsystemet . Vegetabilsk olie kan forårsage sælerne til at bære ud . Sørg for, at køretøjet ikke er så sjældne, at du ikke kan finde dele til den. Undersøg den og prøvekøre før du køber .
5 .
Køb en konvertering kit , hvis du beslutter dig for at bruge lige vegetabilsk olie . Pakkerne indeholder en ekstra tank og brændstof linje . Den eksisterende dieseltank bruges til at starte bilen , og det biobrændstof system spark i , når tanken er opvarmet .
6 .
Følg producentens anvisninger for at installere sættet eller finde en mekaniker , der kan gøre det. De fleste kit leverandører kan give en oversigt over mekanikere i dit område , som vil installere kit .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge et motorkøretøj
hvordan man får brugt motorolie til diesel
hvordan man kan ændre en bilmotor til at bruge biobrændstof
hvordan man bruger ultra - lavt svovlindhold motorvej dieselolie
hvordan man kan sælge min motorcykel gratis
hvordan man opbygger en alkohol motor
hvordan motorvejskørsel bruger mindre gas end by-kørsel ?
hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
hvordan man kan sælge motorer på internettet