hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie

hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie

Brugt motorolie har været et emne for debat i mange år. En masse mennesker føler , at det er en ren affaldsprodukt , og har altid hævdet over den bedste måde at disponere over materialet. Da det viser sig , brugt motorolie gør en fremragende brændsel til både varme og diesel motorer . Snarere end at forsøge at finde en metode til at disponere over motorolie , er mange mennesker at hjælpe miljøet ved at genbruge dette kulbrinte som alternativt brændstof . Hvis du er interesseret i at hjælpe miljøet og samtidig også reducere dine brændstofomkostninger , skal du følge trinene i denne vejledning for at lære hvordan man laver brændstof ud af din gamle brugte motorolie .

Du skal bruge:
Brugt Motor Oil
. 2 HDPE Tønder .
10- Micron filtre.
5- Micron filtre.
2 PVC Stik .
2 PVC rør ( 12 inches ) .


1 .
Få to HDPE containere . HDPE står for High Density polyethylen. Denne yderst holdbar plast bruges til alt fra sport flasker til containere . Prøv at finde to af de små blå HDPE tønder . Brug 10 gallon tønder er okay , men du skal forsøge at finde 15 to 20 gallon tønder hvis det er muligt . Det er også nyttigt , hvis du kan finde tønder , der har mærker på siden til at identificere , hvor mange liter væske i løbet .
2 .
Slut PVC fittings til tønden . Først i forbindelse en PVC -stikket til hælde hul i tønde låget . Stikket skal være dimensioneret til at passe stramt ind i hullet . Tilslut et stykke PVC- rør til det stik , der er lidt større . Røret bør være den samme diameter på din 10- micron filter , og bør være mindst 12 inches lang , så det også kan fungere som en tragt .
3 .
Brug 10-micron filter til at gøre en indledende filtrering af de anvendte motorolie . Når PVC er blevet installeret , skal du placere 10- micron filter i røret og skubbe det til bunds . Langsomt hæld olien i PVC rør . Hæld meget langsomt og være omhyggelig med ikke at over-hælde , fordi det vil tage tid for olien at løbe gennem filtret ind i tønden . Du kan også ønske at holde en stor tragt i toppen af PVC rør til støtte i din hælde . Fortsæt med at hælde , indtil alle dine brugte motorolie er blevet filtreret og er i tønden .
4 .
Gentag trin 2 og 3 på en anden HDPE tønde , kun bruger en 5- mikron filter . Den 10- mikron filter , som blev anvendt i første omgang vil fjerne de større resterne , men så en anden filtrering med en 5- mikron filter vil fjerne eventuel bøde sediment fra brugt motorolie . Gentag den samme proces for at bruge en PVC -forbindelse, PVC-rør og en stor tragt , men denne gang ved hjælp af højere kvalitet filter . Langsomt Hæld olien fra den første tønde til den anden , filtrere det en anden gang .
5 .
forsigtigt måle, hvor meget filtreret motorolie er til stede i din HDPE tønde . Dette vil være lettere at gøre , hvis din tønde har mærker på siden for at se, hvordan mange gallons olie i den. Hvis din tønde ikke har markeringer , brug et målebånd til at måle, hvor mange inches dyb olien . Mål over olien og markere en linje til at repræsentere en fylde linje for at fordoble mængden af væske i tønden .
6 .
Tilføj standard diesel til den gamle motorolie . Standarden Blandingen er at tilføje en lige stor del af dieselolie til mængden af brugt motorolie , som giver dig en 50:50 -forholdet . Nogle mennesker kan lide at tilføje lidt mere dieselolie end den mængde olie , som giver dem en 60:40 blanding . Rør blandingen i 20 til 30 minutter eller indtil alle indholdet er godt blandet . Hvis du har adgang til en kommerciel karakter mixer kan du automatisere processen og rør ingredienserne til en længere periode . Når blandet , dine brugte motorolie er klar til at blive brugt som brændsel , enten i bilen eller til opvarmning af dit hjem .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker til at bruge dette brændstof i din dieselmotor bil , anbefales det at du installerer en anden, mindre tank for standard diesel . Tilslutte både tanke til motoren ved hjælp af en 3 -port ventil . Dette vil tillade dig at bruge standard diesel indtil din motor har opvarmet olien til mindst 160 grader , så kan du skifte over til den brugte motorolie blanding .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
  hvordan man bruger dieselmotorer
  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens