hvordan man kan øge gas kilometertal på en motorcykel

hvordan man kan øge gas kilometertal på en motorcykel

Motorcykler er ikke kun en hurtig måde at komme rundt i byen , men de ser elegant også. Selv om motorcykler har fremragende brændstoføkonomi til at begynde med , er det muligt at øge deres mpg endnu mere ved at gøre et par tricks . Reducere antallet af gange brugt ved pumpen og spare nogle af hårdt tjente penge . Dette er vigtigt at alle, der ejer en motorcykel og ønsker at spare et par dollars på pumpen

Du skal bruge: .
Face Shield Hjelm

Hvordan kan man øge Gas kilometertal på en Motorcykel


1 .
Drive en lighter cykel , hvis du bor i byen . Forøg aerodynamik af din motorcykel ved at fjerne alle unødvendige tilbehør . Reducer din motorcykel 's træk ved at gøre det så glat som muligt .
2 .
Vær opmærksom på , hvordan du kører . Undgå aggressiv kørsel . Afholde sig fra hurtige acceleration og bryde , fordi det brænder en masse brændstof . Adlyder fartgrænsen . Køre med en konstant hastighed , og du vil have mindre ture til pumpen .
3 .
Holde sig væk fra myldretidstrafikken , eller steder, hvor der er en masse stop and go kørsel . Tag motorvejen muligt , fordi vejene er fladere og de hastigheder er mere konstante .
4 .
Reducer trække forårsaget af dit ansigt ved at bære en ansigtsskærm hjelm . Afstå fra at bære en åben står hjelm , fordi din udsat ansigt reducerer aerodynamik . Køb en hjelm et sted mellem 50-500 dollars afhængig af mærke og kvalitet .
5 .
Hold motoren ren og tjekke din dæktryk regelmæssigt . Vær sikker på , at de ikke er skaldet . Dæk uden tilstrækkelig slidbane vil føre til mindre brændstofeffektivitet , fordi det er sværere for cyklen til greb vejen .

gode råd og advarsler


 • Afstå fra at holde din motorcykel tomgang . En kold motor forbrænder mere brændstof end en varm enPremium brændstof er mere effektiv end brændstof, der er af dårlig kvalitet


 • Relaterede artikler


  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man laver en mini bil med el- motorer
  hvordan man kan sælge motorer på internettet
  hvordan en propan motor arbejde ?
  hvordan man kan sælge et motorkøretøj
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man kan øge gas kilometertal på en motorcykel
  hvordan man kan sælge en motorcykel
  hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
  hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta