hvordan man opbygger en alkohol motor

hvordan man opbygger en alkohol motor

Gaspriserne konstant stigende, forlader i dag ledere i bilindustrien søge efter grønne løsninger . Du behøver ikke at købe et dyrt hybrid eller vente på elbilen , selv om . Med de rigtige værktøjer kan du bygge en alkohol motor i din eksisterende bil , og da de fleste af dagens biler , lastbiler og SUV'er allerede er bygget med ethanol-kompatible dele , processen er også forholdsvis billigt for de fleste.

Du skal :
Mechanic værktøjer
. Arbejde benzinmotor .
180 + bevis alkohol .
Karburator eftersyn kit .
Boremaskinen eller håndboremaskine.
Tungere flyde.
Varmere tændrør .


1 .
Test dine dele for at sikre, at de kan arbejde med alkohol-baseret brændsel . Rens din brændstofpumpe , karburator , brændstoffilter og brændstof slange , og nyd dem i det mindste 180- bevis alkohol for omkring en måned . Du bliver nødt til at erstatte noget , der viser blødgøring eller anden skade på grund af alkohol .
2 .
Fjern og demontere karburatoren . Du får brug for en karburator eftersyn kit er lavet specielt til din model karburatoren for at ændre det til brug med alkohol .
3 .
Forstør brændstof-måling jets af karburatoren omhyggeligt ved hjælp af en boremaskine pressen eller håndboremaskine. Typisk , du ønsker at øge størrelsen af omkring 40 procent , men dette varierer alt efter renheden af alkohol , du bruger .
4 .
Juster float indstilling eller købe en tungere flyde . Alkohol er op til 8 procent tungere end benzin , så skal du bøje flyderen op lidt eller bruge en ny float til at opretholde den korrekte brændstof niveau .
5 .
Saml karburatoren og pasform det tilbage i motoren . Du skal være i stand til at forbinde den lige som det kom ud , uden ekstra eller rester dele .
6 .
Advance timingen af tændingssystemet, da alkohol brænder med en højere sats og tager længere tid at antænde og fordampe . At gøre dette , løsnes distributøren ved at dreje det i den modsatte retning af at dreje rotoren indeni .
7 .
Test din bil . Motorer varierer fra køretøj til køretøj , og du vil sandsynligvis nødt til at foretage nogle justeringer for at forhindre motoren i at skære ud eller for at stoppe pinge på grund af dårlig timing .

gode råd og advarsler


 • Du skal bruge en lille mængde benzin til at starte motoren i kolde omgivelser , da alkohol ikke vil starte ved temperaturer lavere end 60 grader F. Hvis du ikke har en timing lys , kan du gang tændingen manuelt . Start med at fremme timingen bare 1/16th af et sving . Prøvekør bilen og holde fremme det , indtil du ikke kan høre en pinging støj længere . Den korrekte indstilling er lige under dette punkt . Du kan få bedre resultater ved hjælp af tændrør normeret til intervaller varmere end tændrør du bruger i øjeblikket , jo højere intervaller , den " varmere " stikket . Vær forsigtig med ikke at bruge stik , der er for varmt ved at kontrollere din motor for hvidt eller blærer elektroder . Hvis du er bekymret om at lave en fejl , kan du prøve at konvertere en ældre motor først som en testkørsel . Husk på , dog, at slidte dele gør det sværere at få indstillingerne korrekt. Besøg din lokale ophugger , hvis du ikke kan holde din motor adskilt i en måned for at teste dele i alkohol . Bed om ubrugelige motor dele, er de samme som dem, du skal bruge og teste dem i stedet . Ofte , da de er ubrugelige på anden måde, vil de give dem til dig gratis .
 • Bor aldrig dyserne , før du fjerner dem fra karburatoren , da spåner kan falde ind i det og skabe motorproblemer . At gøre, købe eller opbevare alkohol til brændstof , skal du få den rette tilladelser fra staten , eller du kan støde på bøder og andre juridiske problemer .


 • Relaterede artikler


  hvordan motorvejskørsel bruger mindre gas end by-kørsel ?
  arkivering opgivet titel på et motorkøretøj i New Mexico
  hvordan man kan gøre brændstof ud af brugt motorolie
  hvordan man laver en bilmotor ethanol klar
  hvordan man opnår en motorcykel forhandler licens
  licens krav til en Pennsylvania motorcykel forhandler
  hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
  hvordan man bruger dieselmotorer
  hvordan man finder en motor nummer
  hvordan man skriver en motorcykel slutseddel