hvordan du foretager fejlfinding min 1984 Honda Accord , når det boder

hvordan du foretager fejlfinding min 1984 Honda Accord , når det boder

Honda aftalerne har tjent et ry som et af de mest pålidelige bil modeller i verden. Den model har eksisteret siden 1976 og har løbende udviklet sig siden da . Fra 1984 -modellen introducerede en ny 1,8 liters motor, forhøjet bilens strøm til 86 hestekræfter . 1984 blev den første model, der brugte en katalytisk konverter så godt. Mens disse ændringer var godt modtaget , kunne Accord stadig lider stå problemer . Hvis en 1984 Accord begynder at gå i stå, skal det fastsættes inden mere alvorlige problemer resultat .

Du skal bruge:
flad skruetrækker


1
rekord, når bilen går i stå . . Dette er den bedste måde at lokalisere , hvad årsagen til stall er . Hvis bilen altid er gået i stå , når motoren er kold , kan det være en defekt luftmængde sensor . Hvis det båse , mens du er stoppet på rødt lys eller stop underskrive , kunne det være et problem med batteriet eller A /C kompressor . Hvis det båse tilfældigt under kørslen , kan problemet være tændingen relateret .
2 .
Tjek din slanger i motoren for tegn på lækage eller slitage . Slangerne i Accord motoren behovet for at opretholde en stram vakuum , og hvis dette vakuum er afbrudt af en lækage i en slange , kunne brændstof /luft-blandingen blive påvirket og resultere i en bås . Hvis nogen utætte slanger findes, eller hvis sælerne holder dem på plads er løse , de skal udskiftes .
3 .
Undersøg karburatoren . Den ྐ Accord havde ikke indsprøjtning og havde brug for en karburator for at opretholde en ordentlig brændstof /luft blanding i motoren . Hvis bilen ikke vil starte , hvis der er gas hældes direkte i karburatoren , er brændstofpumpen ikke i orden og kræver udskiftning . De fleste karburatorer kan nemt justeres ved at dreje to justeringsskruer på det med en flad-ledes skruetrækker . Justering af karburatoren på denne måde kan hjælpe med at forhindre fremtidige stall spørgsmål .
4 .
Udskift brændstoffilter . Karburatoren kan åbnes ved at løsne en vinge møtrik, der holder dækslet på plads . Når dækslet er fjernet , trækkes brændstoffilteret lige ud , da der ikke er noget at holde det på plads . Drop en ny i , og skru toppen på igen . Hvis filteret er tilstoppet , kan karburatoren ikke få nok gas og bilen kunne stå .

gode råd og advarsler


 • Undgå at tage din Accord på enhver lange ture eller køre det på motorvejen , indtil du er sikker på den langsomme spørgsmål er blevet rettet.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter tændrør på en ’94 Cadillac Sedan Deville
  hvordan man kan ændre elpære bag kilometertæller i 2000 Buick århundrede
  hvordan man kan prime en Chevy motor olie pumpe
  retninger for at ændre et luftfilter i en 2000 Ford Explorer
  tromlebremse til skivebremsen konvertering
  Sådan nulstiller du sikringssystem på et Dodge Caravan
  hvordan man kan erstatte en bremse lys på en toyota 2000 Tacoma
  hvordan man kan opretholde en 2002 Chevy Trailblazer
  hvordan du fjerner bilen decals på vinduer
  når at ændre tandremmen i en Kia Sportage