Cadillac transmission fjernelse

Cadillac transmission fjernelse

Den raslende du hører fra din Cadillac transmission er ikke et godt tegn, med hensyn til levetiden af bilens gearsystem . Mest sandsynligt er sammenhæng problemer eller der kan endda være pinion gear problemer inde i transmissionen selv . Hvis du har bemærket fremsendelsen er begyndt at glide eller ikke fungerer ordentligt , til at fastsætte eller fejlfinding det, du bliver nødt til at falde, eller fjerne , transmission fra køretøjet . Heldigvis kan de fleste hjem mekanikere forholdsvis nemt gøre dette uden specialværktøj .

Fjern Shifter

Fjernelse skifteren er nødvendig , når en sænkelse af den transmission ellers vil det ikke klart, gulvet af Cadillac til at tillade fjernelse . Sæt bilen i frigear og chok hjulene . Skru shifter knappen og løft læder støvle ud af shifter akslen . Brug en topnøgle til at løsne og fjerne monteringsboltene holder skifteren til transmission og fjern shifter . Jack fronten af bilen op ud af jorden , så du har masser af plads til at bevæge sig under det, og placere bukke under hver side af den forreste aksel . Afbryd den negative batteripol .

Fjern Tilbehør

En række af tilbehør omgiver vil transmissionen skal fjernes for at droppe transmission . Fjern startmotoren og dens ledningsnet . Afbryd udgangsaksel hastighed ( eller OSS ) sensor fra bilen og koble ledninger fra transmissionen. Fjern koblingen Udløserdæksel og frakoble kobling frigivelse kablet . Find bundproppen i bunden af transmissionen . Fjern den og dræne alle de transmissionsolie ud af køretøjet .

Fjern Transmission

Placer en jack op mod bunden af transmissions -og derefter fjerne boltene holder forvange på plads på rammen af Cadillac . Drop den tandstang ned af vejen og så begynde at fjerne den nederste bellhousing bolte . Når begge bolte er fjernet , lavere donkraften lidt og bruge en udvidelse nøgle til at nå de øverste bellhousing bolte . Fjern dem og derefter sænke fremsendelse ud af motorrummet med donkraften . Skub transmission ud fra under bilen for inspektion og /eller reparation .


Relaterede artikler


Cadillac transmission fjernelse
specialitet biler værktøjer
Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?
hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?
hvordan man starter med at køre en bil
hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil
hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil