Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?

Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?

Tie ledhoveder er en del af bilens affjedringssystem . Over tid bliver de slidt af brug , hvilket ujævn dækslid og vibrationer , og gør det vanskeligt at styre . Hvis du starter oplever potentielle suspension problemer , så tjek for slid på din slips ledhoveder , samt alle andre dele du har mistanke . Det er ikke svært med de rigtige værktøjer

Du skal bruge: .
Blocks
Dæk jern .
Gulv jack .
Jack står .
Momentnøgle .
 


1 .
Placer blokerer bag baghjulene af din bil , og bruge et dæk jern til at løsne møtrikker på forhjulene . Afhængig af din bil , kan du nødt til at fjerne navkapsler først.
to .
Løft forenden af bilen med en gulv jack og sæt rammen på bukke . Fjern møtrikkerne på både forhjul og trække dem ud .
3 .
Find en trækstangen ende . Det er på akslen , i bunden af styretøj , fastgjort til indersiden af navet og styring kno . Det er en serie af stænger med en fleksibel fælles i hver ende .
4 .
Grib trækstangen udløber ved udgangen nær styringen kno , og skub det frem og tilbage . Hvis forbindelsen ved styrestedet kno bevæger sig mere end 1 /8 tomme , trækstangen ende skal udskiftes .
5 .
Undersøg forbindelsen ved siden af trækstangen ende nærmeste til hjulet . Hvis forbindelsen der bevæger sig mere end 1 /8 tomme , betyder det, at den del skal udskiftes . Gentag trin 3 til 5 på den anden side af den forreste del af bilen .
6 .
Slidte slips ledhoveder og sætte hjulene tilbage på bilen . Brug gulvet stikket for at fjerne bukke og sænk bilen . Spænd hjulene til specs for din fabrikat, model og år . Udskift navkapsler , hvis det er nødvendigt .
 Relaterede artikler


hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?
hvordan man starter med at køre en bil
hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil
Cadillac transmission fjernelse
specialitet biler værktøjer
hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?