hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil

hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil

Den positive krumtaphus udluftningsventilen normalt benævnt PCV ventil , er en komponent i en Skylark . Ventilen bistår fjernelse af gasser fra inde i motorens krumtaphus . Den PCV ventilen er designet til at reducere lufttrykket i motoren og dirigere den til luftindtagssystemet. Ventilen kan ikke åbne eller lukke , hvis det bliver mættet med olie slam eller snavs . En beskidt eller defekt ventil vil medføre hård start og opbygning af tryk , som kan skade i køretøjet . Udskiftning af PCV ventilen tager kun et par minutter og sikrer lang levetid og effektiv luftindtag i en Skylark .

Du skal bruge:
Brugsvejledning
. Tænger .
PCV ventil .


1 .
Lad Skylark motorer og komponenter til køle ned i mindst en halv time. Dette vil forhindre enhver forbrændinger rører varme komponenter .
2 .
Åbn hætten af Skylark , brug af emhætten udløseren inde i køretøjet . Find den PCV ventilen , vil ventilen er placeret på krumtaphuset . Ventilen har en lille slange stikker ud for enden af ventilen . Der henvises til Skylark instruktionsbogen hvis det er nødvendigt .
3 .
Tag PCV ventilen fra krumtaphuset , ved hjælp af et par nåle-næse tænger . Tag fat i ventilen , og træk forsigtigt , indtil ventilen er helt fjernet . Fjern slangen fra ventilen ved at trække slangen ud af apparatet .
4 .
Tilslut slangen til den nye PCV ventilen og sæt ventilen tilbage på plads med en let tryk . Luk hætten af Skylark . Gentag disse trin , når PCV ventilen skal udskiftes .


Relaterede artikler


hvordan man starter med at køre en bil
specialitet biler værktøjer
Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?
hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
Cadillac transmission fjernelse
Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?
hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil