hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter

hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter

Gummi gulv måtter , der anvendes i biler hjælper med at beskytte dit interiør tæpper fra salt , mudder , tjære og andre udendørs forureninger . Gummi gulv måtter er lettere at rengøre end de traditionelle tæpper og give en skridsikker bagside for at holde dem på plads på gulvet i bilen . Mudder , sjap , snavs og vand bringes ind på sko og støvler kan efterlade måtter søger kedelig og forvrænget . Genoprette gummi gulv måtter til deres tidligere glans på mindre end 30 minutter

Du skal bruge: .
Mild sæbe
Vand .
Spand .
Skurebørste .
Slange med sprøjten dyse .
Affedtningsmiddel.
Frotté håndklæde .
Linolie .
Blød klud .
Eddike.
Nonoily dæk og gummi protectant .
Skumpude .


1 .
Tag gummi gulv måtter fra bilen og lægge dem udenfor på en hård , ren overflade .
2 .

Mix to spsk . af mildt vaskemiddel med en gallon af varmt vand i en spand . Skrub ud mudret , indtørrede oprustning med en stiv krat dyppet i sæbevand , skure overfladen af måtten .
3 .
Skyl måtten med en højtryks- dyse på en haveslange . Løft måtten og give det en ryst for at fjerne samle vand .
4 .
Spray en affedtningsmiddel over måtten , hvis du bemærker nogen murkiness eller snavs rester . Tillad affedtningsmiddel til at sidde på måtten i 15 minutter og skyl med en rask spray af haveslangen .
5 .
Tør måtten med en frotté håndklæde og undersøge overfladen for saltaflejringer , vand pletter eller vej tjære . Fjern vej tjære ved fugtning en blød klud med linolie og gnide det over klistret restprodukt , indtil det er fjernet .
6 .
Rens hårdt vand eller salt aflejringer med eddike og en blød klud , gnide den fugtige klud over måtten indtil skorpen er fjernet . Skyl måtten med almindeligt vand og tør med en frotté håndklæde .
7 .
Forkæl måtten med en nongreasy , gummi efterbehandling såsom Zaino Z -16 Perfekt Tire Gloss . Fugt en skumgummipude med en lille mængde dressing og gnid i cirkulære bevægelser over måtten for at få skinne . Henstår i fem minutter og fjern eventuelle rester dressing med en ren klud .

gode råd og advarsler


 • Undgå gummi forbindinger at efterlade en olieagtig rest --- disse kan forårsage udskridning på måtten . Vælg en vandbaseret protectant , der forlader gummi tørre at røre ved .


 • Relaterede artikler


  Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?
  hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
  hvordan man starter med at køre en bil
  specialitet biler værktøjer
  hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
  hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil
  Cadillac transmission fjernelse
  Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?