hvordan man starter med at køre en bil

hvordan man starter med at køre en bil

Afhængig af hvor du bor , kørsel kan ikke kun være et privilegium , men en nødvendighed så godt. Mennesker, der bor i landdistrikterne er afhængige af deres biler næsten dagligt , at kunne arbejde , butik eller komme til nogen uden for underholdning . De, der bor i byen kan og gøre afhængige af offentlig transport til det meste . Uanset en persons grund til at ville begynde at køre , det privilegium også kommer med mange resposibilities . Tag ikke køre let , lære alt, hvad du kan , før du nogensinde begynder at motoren .

 

 


 

Sådan begynder at drive


1 .
Kend lovgivningen i Deres eget . Gå til Department of Motor Vehicles i dit område og spørge om alder krav og kørsel tillader det. Mens du er der afhente et eksemplar af færdselsreglerne , der gælder for dit område . Ikke engang forsøge at komme bag rattet i en bil, indtil du er sikker på at du har mødt alle de lovmæssige krav . Det er ikke kun ulovligt at gøre det . Det kunne være farligt for dig og andre mennesker på vejen .
2 .
Undersøgelse af færdselsreglerne bog, du tog op . Sørg for, at du kender lovgivningen i din stat og kan genkende alle de kørebanen tegn . Har en ven quiz dig på nogle af de ting i bogen for at se, hvor godt du gør . Fortsæt med at studere bogen , indtil du er sikker på , at du kan bestå en test på oplysningerne.
3 .
Få en førerbevis . . Hvis du har taget et bilister uddannelse klasse du sikkert allerede har en . Hvis ikke , gå tilbage til den lokale DMV og tage den skriftlige køreprøve . Hvis du består den skriftlige prøve , du vil blive udstedt en tilladelse til at køre på . Dette er en lærende tilladelse , og du bliver nødt til at have en licens chauffør i bilen med dig hele tiden , når du kører . Nogle stater kræver , at denne licens føreren 21 år gammel . Igen , at tjekke med de lokale DMV sørg for din tilstand 's krav.
4 .
Øv kørt med din licens chauffør i bilen sammen med dig . Før du nogensinde starte bilen , så sørg for du er fortrolig med alle de kontroller . Juster spejle , find horn , blinklys , målere , forlygter og vinduesviskere . Du skal vide, hvor de er ved at føle og være i stand til at udøve dem uden at tage øjnene væk fra vejen . Når du er sikker på at du ved, hvor alle de nødvendige kontroller er, og hvordan de skal anvende dem , kan du starte din første kørsel lektion .
5 .
Begynd at køre i de tyndest befolkede område , du har adgang til. Du vil være i stand til at manøvrere bilen sikkert , før du støder på meget trafik . Lyt til enhver og alle instruktioner til Deres licenserede driver giver dig . Må ikke tage anstød , hvis de påpeger noget , du har gjort forkert . Efter alt , har de den erfaring og forsøger at hjælpe dig være en god chauffør . Øv din kørsel i dagtimerne og om natten , hvis det er muligt . Natkørsel kan være helt anderledes , som du har brug for at vænne sig til at bruge forlygter og møde forlygter modkørende trafik .
6 .
Når du føler dig tryg ved dine køreevner , skal du gå til DMV og tage køreprøve . En instruktør vil ride med dig og teste dig på en bred vifte af evner. Når du vender tilbage til DMV instruktøren vil fortælle dig, hvis du har bestået eller ikke bestået. Hvis du gik du vil blive udstedt et kørekort . hvis du ikke du vil være forpligtet til at tage den drivende del igen , men din tilladelse vil stadig være gyldig . Hvis du gik , du nu har et gyldigt kørekort , og kan køre uden en licens føreren med dig . Bare husk at bruge den samme forsigtighed, da du brugte , mens man lærer . Overholde alle fartgrænser og være høflig overfor andre bilister . Kørsel er et privilegium du har tjent , og det kan tages væk , hvis du misbruger dette privilegium .
 Relaterede artikler


Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?
hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil
Cadillac transmission fjernelse
hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?
specialitet biler værktøjer
hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
hvordan man starter med at køre en bil