specialitet biler værktøjer

specialitet biler værktøjer

Det meste af arbejdet , der skal udføres på en bil kan gøres med et standard stik sæt og grundlæggende håndværktøj . Men fordi bilerne er komplicerede maskiner , de ofte har dele , der kræver specialværktøj skabt udelukkende med henblik på at udføre et bestemt job på en bil .

Krumtapremskive Tool

Fjernelse af en krumtapaksel skive er særligt vanskeligt, fordi krumtapakslen er beregnet til at spinde . Uden dette værktøj , kan du tænde din Ratchet på bolten hele dagen , og alt hvad du skal gøre , er at dreje krumtappen uden faktisk at løsne noget . Men , dette værktøj holder rullen stille, mens det stadig tillader dig adgang til den bolt , hvilket gør fjernelse lettere og hurtigere .

oliefilter svensknøgle

Oliefiltre , ifølge deres natur , er ofte glatte og vanskelige at stramme og /eller løsne . Mens mange kommer fra producenten med en greb i enden , disse er sjældent nok . Heldigvis findes der sådan en ting som en oliefilter skruenøgle . Dette værktøj er hovedsageligt en længde på gummi loopede på sig selv og bruger friktion gummi til at gribe fat filtrene og drej den på eller ud af bundkar .

Timing Gun

En timing pistol bruges til at opdage og bidrage til at justere fortænding i en bil motor . Dybest set har timingen pistol blinker et lys for Krumtapremskive og hjælper fremhæve synlige markører , der tillader mekaniker til at anerkende position , hvor cams og cylindre er kontra , hvor de burde være. Mens timing kan justeres ved en veluddannet øre blot lytter til en motor , dette værktøj helt sikkert gør processen lettere .Relaterede artikler


specialitet biler værktøjer
hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
hvordan man starter med at køre en bil
Hvordan kan jeg vide , om min tændrørskablerne er i den rigtige rækkefølge ?
Cadillac transmission fjernelse
hvordan man kan ændre fra 1992 sanglærke PCV ventil
hvordan man kan genoprette gummi gulv måtter
Hvordan tjekker jeg for slidte trækstænger ?