hvordan du fjerner kulstof i en EGR ventil

hvordan du fjerner kulstof i en EGR ventil

EGR -ventilen er en afgørende komponent i bilens udstødningssystem . Den recirkulation af udstødningsgas ventilen er hovedansvarlig for at omdirigere motorens udstødning i indsugningsmanifold , som så køler luften i din motor . Denne proces er afgørende for dit køretøj , da det forhindrer dit system mod overophedning . Ventilen kan blive tilstoppet med kulstof fra gasser og undlader at arbejde . Rengøring af EGR-ventil kan gøres nemt med nogle karburator renere og et par andre simple værktøjer. . Hold ventilen ren for at sikre lang levetid og effektivitet i bilen

Du skal bruge: .
topnøgle
Karburator renere .
Stålbørste .
Ren klud .


1 .
Drej køretøjet ud og lad motoren og komponenter til afkøling i en halv time for at undgå forbrændinger .
2 .
Åbn hætten af køretøjet , og find EGR ventilen . EGR ventilen findes på motoren indsugningsmanifold . Har køretøjets instruktionsbog nærliggende for reference , hvis det er nødvendigt .
3 .
Find og fjern de bolte, der omgiver EGR ventilen ved hjælp af en topnøgle . Disse bolte sikker ventilen på plads , og når fjernet EGR ventilen vil let løft fordeleren .
4 .
Rengør ventildæksel og indersiden af ventilen med karburatoren renere . Den renere vil fjerne al den opbyggede sod . Løsne genstridige kulstof og snavs med en stålbørste og tørre med en ren raseri . Fortsæt rengøring af ventilen, indtil ventilen bevæger sig jævnt og oprustning er væk .
5 .
Geninstaller EGR ventilen på plads på de mange . Udskift hver bolt og stramme ordentligt for at sikre , at ventilen er sikkert på plads . Gentag disse trin når som helst ventilen trænger til rengøring.


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en Subaru tandremmen
hvordan man kan fjerne små skønhedsfejl i en motorcykel maling job
hvordan du udskifter et batteri i en saab alarm
hvordan man kan ændre instrumentpanelet lyspærer på en 1997 ford escort
specialitet biler værktøjer
hvordan du fjerner kulstof i en EGR ventil
hvordan man kan læse undvige lastbil køretøj identifikationsnumre
hvordan man kan male en bil billigt
hvordan man kommer til den forreste blinklyset på en 1999 Pontiac Sunfire
årsagerne til generator diode fiasko