hvordan man kan dumpe store batterier

hvordan man kan dumpe store batterier

Stillet over for istandsættelse to store golf cart batterier, der vejer næsten lige så meget i pounds som jeg år gammel , søgte jeg en måde til sikkert dumpe og indsamle de gamle syre , istandsættelse , herunder nogle rystelser , og genpåfyldning med frisk syre . Af batteriet Dump Frame i billedet er resultatet . Den består af en stiv ramme lavet af fyrretræ 2x12 tømmer , en drejelig batteriklemme består af to 2x4 clamp bestyrelser , og de nødvendige fastspænding bolte og rotation-stand aksler

Du skal bruge: .
apx
 10 ft 2x12 tømmer .
APX.
 4 ft 2x4 tømmer .
APX.
 5 ft 5 /16 " all- gevindstangen .
4 sæt 5 /16 " møtrikker og fender skiver .
APX.
 2 ft 1 /8 " x1 /2 tømmer .
2each 1 /2 " jernrør anker flanger .
.
2 hver 1 /2 " thdd rør brystvorter x 8 " .
2 hver 1 /2 " rør klemmer .
.
1 hver 12 " x 1 /2 thdd rørlængde .
1 for hver 1 /2 " rør albue .
5-minutters epoxy .
20 # 8 eller # 10 x 1-1/2 " skruer .
10 nr. 8 x 3 " skruer .
oliebaseret maling , lak eller lak .
1 /8 " tyk plast stænkskærm materiale .
lavvandede syrefast fangst badekar , gummi forklæde , sikkerhedsbriller , gummihandsker .
.
APX 6 fod 1 /16 rustfri stålwire ( ekstraudstyr) .
Moto værktøj eller Nippers til at skære wiren .
.


1 .
Mål batteriet (-erne ), som du vil behandle . Generelt vil du ønsker at rotere eller ryste batteriet omkring sin længdeakse , da pladerne indenfor køre tværgående til det
2
Mål og skære 2x12 tømmer til at give omkring 22 .-1 /2 " rammelængde ( bredden af to 2x12 bundbrædder ) . Bredde vil afhænge af dit batteri længde og fange badekar bredde . Mulighed for batteri længde plus to 2x4 klemme bestyrelser plus clamp bolt fremspring plus et par inches . Så tjek for den overordnede bredde af fangsten karret , der skal glide inde i rammen . Mål og skæres i overensstemmelse hermed . Min balje er omkring 16-5/8 " inches lang , 13 "bred , og den indvendige bredde mellem stel sider er 17-1/2 " . ( oprindeligt planlagt til at placere karret lang dimension tværgående til rammen-i sidste ende tilpasset den langs aksen af rammen ) . Bemærk her , at batteriet roteret om sin lange akse og om centreret i klemmerne skal rydde læbe af fangsten karret . Hvis du har et batteri højere end ca 9 " , vil du ønsker at tilføje tømmer til siderne for at hæve rotationsaksen nogle .
3 .
Notch i toppen af hver af rammen sider i centrum punkt ca 1/16th tommer dyb ved hjælp af en rasp eller hack så at give en klar reference til markedsføring af klemmen rammen , når den er færdig og i brug .
4 .
Konstruere den klemme rammen : Skær to stykker kvalitet 2x4 tømmer omkring 3 inches længere end din største batteri er bred . Spot og bor 3 /8 " huller gennem hver ende af hvert stykke afstand til, at glide batteriet nemt mellem klemme bolte , når de er på plads . Bor så præcist virkelig vinkelret på ansigter som muligt . Skær 5 /16 " alle gevind stang gør det muligt for batteriet længde plus to tykkelser 2x4 plus møtrik og spændeskive engagement tykkelser plus 1 til 1-1/2 " .
5 .
Mark centre af 2x4 klemme stykker og skru ned rørflangerne i midten af hver . Rens tråde af flanger og de 8 "rør brystvorter med alkohol og blæs tør . Dope brystvorten tråde med epoxy og tråd i flangerne . Tilsvarende rense røret albuen tråde , dope , og tråd på enden af brystvorten , du ønsker at drive virksomhed fra . Stop makeup , så håndtaget gevind i brystvorten til at lægge drejning moment er parallel med akse 2x4 klemme stykke . Tilslutning af håndtaget behøver ikke doping .
6 .
Klip 3-1/2 " længder af 1 /8 " x 1 /2 " støbning ( eller lignende ) og epoxy og negle til indersiden af 2x4 klemme blokke , således at hjørnerne af batteriet ende vil være aktiveret, når fastspænding . Disse er nødvendige , da de fleste alle gamle batterier har nogle svulmende i siderne og især i enderne . Nogle L -formet støbning ville være endnu bedre
7
Saml klemme : . Brug en ekstra sæt skiver og møtrikker til at fastsætte den ene ende af begge all- gevindstænger til en af de clamp nævn , dvs møtrik og spændeskive både inde og ude . Sæt de andre ender all- gevindstang gennem den anden 2x4 endestykke og anvende skiver og møtrikker . Disse sandsynligvis nødt til at være regelmæssige nødder , da en vingemøtrik sandsynligvis ikke vil udvikle nok fastspændingsanordninger kraft . Indstil samling på rammen og forankre ned med rørbøjler med 1-1/2 dæk skruer .
8 .
Drej klemmen stykker niveau og bor et 5 /16 " hul igennem den side af rammen og 1 /2 " ind i 2x4 klemme stykke . Skær et stykke 5 /16 " all- gevindstang lang nok til at nå gennem rammen og engagere de 1 /2 " dybt hul i klemme . Det vil fungere som en bremse . Drej klemme 180 grader og nå gennem de allerede borede hul i rammen og bor et andet 1 /2 " dybt hul ind i 2x4 klemme stykke . Det vil fungere som en bremse mens det omvendte position . Epoxy en vingemøtrik på bremsestangen enden for let at fjerne-med stramtsiddende til hullet , kan have behov for rent faktisk at skrue bremsestangen på plads i starten
9
Cut . plast splash pladen til at passe i slutningen af rammen og anker til rammen ende . Jeg brugte nogle gamle stykker af læder epoxied til pladen og skrues på rammen toppen som vist .
10 .
Fjern rørbøjler og forberede sig på at klemme på målet batteriet .

11 .
Klip eller rippe to stykker af løs tømmer , som er nødvendige for at hjælpe plads klemme rammen præcis i centrum af batteriet højde . Disse vil blive fastsat ved siden af ender af batteriet og den klemme rammen ville hvile på dem, mens klemme bolte består stramme . Efter den første fastspænding , kan du ønsker at tråd lyset kablet rundt i bunden af batteriet i to steder og forankre enderne til at klemme rammen til at give denne afstand uden at skulle fjerne klemme ud af rammen.

Tips og advarsler


 • Du kan ønske at belægge det indre af rammen og klemmer med olie base maling eller lignende for at minimere Splash Damage . Ligeledes 1 /2 " plastslanger gled over klemme bolte kan være klogt .
 • Når fastspænding , sikre at der er nok kraft på bolte til at holde batteriet fast , men ikke nok til at knuse hjørnerne . Stramme og derefter forsøge at trække batteriet ud af rammen med opdrift over sin vægt .
 • Forfatter anvendes 1 /4 " dæmninger lavet af tagrenden patch til batteriet toppe til at forsikre syre dumpes gjorde ikke streame ud af, hvor det kan forårsage problemer.
 • Håndtering batterisyre i sig selv er farligt. Forfatteren kan på ingen måde forsikre Dem om, at følgeskader på din person og ejendom ikke vil opstå med eller uden et sådant dumping ramme . Du bruger design på dit eget skøn og fare . Forfatteren havde gummi gear , en stærk natron opløsning i en 1- gallon sprayflaske , sikkerhedsudstyr osv. , og havde ingen hændelser-blot nogle sprøjter inden for rammen og et par små spild når du overfører syre fra karret til kander .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en lejenav fra en lavine
  hvordan man kan reparere en udstødningsrør
  hvordan man kan ændre olien i en 1999 Pontiac Grand Am
  hvordan man bløder en kobling på en 1989 Ford sonde
  hvordan man kan ændre Porsche Boxster olie
  hvordan du installerer en front strut på en 1998 ford mustang
  Hvordan ændrer jeg den nederste bærearm bøsninger i min 2003 bmw 325i ?
  årsagerne til generator diode fiasko
  hvordan man kan vaske en bil på den rigtige måde
  hvordan du udskifter den forreste støddæmpere på en 1997 GMC Jimmy