hvordan du udskifter Serpentine bælte i 2005 i en jeep frihed

hvordan du udskifter Serpentine bælte i 2005 i en jeep frihed

Serpentine bælte på 2005 Jeep Liberty løber alle remskiver på forsiden af motoren . De trisser til gengæld køre alle motorens tilbehør, såsom generatoren , servostyring pumpe , krank aksel , vandpumpe og airconditionanlægget pumpen . Hvis Serpentine selen ikke er installeret korrekt, vil det bevirke, at motoren tilbehør til at køre baglæns , og dette kan forårsage betydelig skade på motoren . Du kan erstatte Serpentine bælte på 2005 Jeep Liberty dig korrekt i omkring en halv time eller deromkring .

Du skal bruge:
Træk bar
. 15- mm stik .
Nye Serpentine bælte .


1 .
Pop emhætten på 2005 Jeep Liberty , og find Serpentine seleforløb diagram oven på blæseren vanters , over radiator. Serpentine bælte diagram vil være en mærkat , der viser remskiver med Serpentine bælte dirigeres omkring dem-disse er instruktioner om , hvordan man korrekt rute den nye Serpentine bælte på tværs af remskiver . Hvis der ikke er diagram , tage en kuglepen og en notesblok og trække ud seleforløb diagrammet præcis som du ser det på remskiver , før du fjerner remmen .
2 .
Find Serpentine remstrammer på forsiden af motoren . Remstrammer vil være i centrum af motoren i front . Serpentine bælte vil blive dirigeret under remstrammer i stedet for over den . Remstrammer har også en skive med en 15mm bolt hoved i midten af remstrammer rullen .
3 .
Placer den 15- mm stik på træk bar, og derefter placere soklen på 15- mm bolt hovedet i midten af remstrammer . Drej remstrammer uret ( til højre ) for at lette spændingen på bæltet .
4 .
Skub bælte ud af remstrammer rullen. Udgivelse remstrammer , så det vender tilbage til sin normale position og derefter fjerne bælte fra resten af snoretræk .
5 .
Installer den nye Serpentine bælte ved først at lægge bælte på tværs af Krumtapremskive , på selve bunden . Følg derefter Serpentine bælte diagrammet for routing selen over resterende remskiver . Vær sikker på at forlade remstrammer rullen til sidst.
6 .
Placer 15- mm stik og ratchet tilbage på remstrammer og drej den med uret , og skub derefter selen under bæltet strammer remskive . Slip Remstrammer skive , så det strammer op mod bæltet. Undersøg at sikre , at selen er helt sidder i hver af de remskiver , og at selen er jævnt placeret under remstrammer rullen .
7 .
Crank motoren og undersøg bæltet at sikre , at det skal blive på remskiver , og at selen er stadig jævnt placeret under remstrammer rullen. Lad motoren køre i omkring et minut , og derefter lukke motoren slukket og lukke kalechen .

gode råd og advarsler


 • Leaving remstrammer skive for sidste gør det lettere at skubbe bæltet under skiven , når lindre de spændinger fra remstrammer .
 • Hvis selen ikke er helt sat ind i rullen riller, kan det komme ud , mens du kører , hvilket får motoren til at stoppe og efterlader dig strandede .
 • Tag altid nøglerne fra tændingen , mens du arbejder på Serpentine bæltet i tilfælde nogen måske ved et uheld håndsving motoren .


 • Relaterede artikler


  Dodge diesel værktøjer
  hvordan du installerer en servostyring trisse
  hvordan du installerer en omskifterknappen på en Jetta
  hvordan man kan omgå en vadested kobling switch
  hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en 2003 Toyota Camry
  hvordan man kan tage en Ford Ranger dør ud
  hvordan kan du bløder en kobling på en 2000 ss Camaro ?
  hvordan du udskifter en Ford 1994 F150 brændstoftank
  hvordan du indstiller gear skifteren på en Suzuki gsxr
  hvordan man kan ændre olien i en 6-trins mazda