hvordan man bruger bil jumper kabler

hvordan man bruger bil jumper kabler

Automobile jumper kabler , også kaldet booster kabler , kan være en redningskrans , hvis dit batteri afløb ned . Det er almindeligt, at bil -batterier til at varetage , hvis en bil ikke er kørt et stykke tid, eller hvis nogen af lysene er tilbage på , efter at køretøjet er blevet slukket . Uden generatoren køre for at genoplade det , vil batteriet normalt løbe hurtigt ned . Tilslutning af jumper kabler virker simpelt nok procedure , men visse forholdsregler bør tages . Der er en præcis metode til connecteing jumper kabler , der skal følges for at reducere risikoen for skader på de involverede biler , samt personskade .

Du skal bruge:
Anden køretøj


1
Slå tændingen fra i såvel køretøjer , indstille parkeringsbremserne for sikkerheden . . Åbn hætten på både køretøjer og gøre dig bekendt med batteripolerne . Find den positive batteriterminaldæksler (markeret med et " + "tegn , normalt rød) og den negative batteripol ( markeret med et "-" tegn , normalt sort ) . Sørg for, at kablerne er lange nok til at forbinde batterierne , hvis ikke , skal du flytte " donor " køretøj tættere på køretøjet med dødt batteri .
2 .
Sæt den positive ( rød) jumper kabelklemmen til det positive batteriterminaldæksler på bilen med den døde batteriet . Slut den modsatte ende af positive jumper -kablet til pluspolen på donor køretøjet .
3 .
Tilslut de negative ( sort) jumper kabel til den negative batteripol af donor bilen . Fastgør den modsatte ende af den negative jumper -kablet til en umalet , ren , metal brik i motorrummet af donor bilen . Ideelt set en stor bolt eller metal Ridge virker fint ( dette fungerer som din jord ) . Hvis du ikke kan finde en sådan et stykke, forbinde negative jumper kabel til den negative batteriet terminal i bilen med den døde batteriet .
4 .
Crank motoren i donor bilen . Lad den køre i et par minutter , og derefter forsøge at krank motoren i bilen med de døde batteriet . Hvis det krumtappe straks , holde motorerne i de to køretøjer, der kører i fem til 10 minutter .
Hvis det ikke krumtap, slår tændingen fra . Fortsætte med at lade donor bil køre , og derefter prøve igen til krank motoren i bilen med de døde batteriet i yderligere fem til 10 minutter .
5 .
Tag negative jumperkabel fra bilen med de døde batteriet , når motoren starter. Derefter fjerner negative jumper -kablet fra donor køretøjet . Bagefter afbryde den positive jumperkabel fra donor køretøjet , og endelig , tag positive jumperen kablet fra køretøjet med dødt batteri .
6 .
Kør bilen , der havde de døde batteriet i ca 20 minutter . Dette vil hjælpe genoplade batteriet . Hvis batteriet har været afladet for meget , er der en chance , vil det ikke korrekt længere . Overvej at bringe køretøjet til en butik for at få batteriet kontrolleret niveau, men blot for at være sikker ( batteriet kan kræve udskiftning ) .

gode råd og advarsler


 • Må ikke cross- slutte jumper kabler . Følg præcise og frakobling for at forebygge skader og en eventuel eksplosion .


 • Relaterede artikler


  hvordan man justerer forlygte på en BMW E60
  hvordan man justerer Serpentine bæltet på en Toyota Sienna v6
  hvordan man kan ændre oliefilteret i en Duramax diesel
  hvordan du udskifter batteriet på en 2007 Chevy Silverado
  hvordan man kan ændre olien i en 2002 C230 mercedes benz
  hvordan man kan ændre forlygte på en Ford Mondeo 2003
  hvordan du ændrer BMW stivere
  hvordan man voks & buff bil maling
  hvordan man kan få erstatning nøglefri adgang koder
  hvordan man installere en termostat på en 1990 Ford Mustang 2,3 l