de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne

de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne

Med gaspriserne i konstant flux , er forbrugerne tilbage håber på en alternativ energi super bil . Imidlertid bør disse næste generation biler stadig mindst et par år væk fra masseproduktion , hvilket gør de fleste af dine gammeldags gas Guzzler være en prioritet nummer et . Der er mange forskellige ting, en smart chauffør kan gøre for at øge antallet af miles presset ud af en gallon af gas og vende en gas Guzzler i en gas sipper

Drive Effektiv

Kørsel smart forhindrer ikke kun ulykker på vejene , men også giver en hånd med at forbedre gas kilometertal . Accelerere eller bremse hurtigt kan falde gas kilometertal med ca 33 procent på motorvejen ved høje hastigheder , og omkring 5 procent rundt i byen ved lavere hastigheder . Dette kan ende med at koste føreren overalt fra $ 0,12 til $ 0,81 cent en gallon .

Kørsel på fartgrænsen også betaler sig . En undersøgelse foretaget af Oak Ridge National Laboratory har vist, at gas kilometertal hurtigt svinder efter at have nået 60 miles i timen . Mens hver bil vil variere , hver 5 miles i timen over 60 gennemsnit en ekstra $ 0,24 cent per gallon . Hvis dette er svært for dig , brug fartpilot , da dette automatisk vil bevare en konstant hastighed og optimere gaseffektiviteten så godt.

Må ikke bære tunge byrder for længe, hvis det er muligt. Opbevar ikke ting, du ikke har brug for på bagsædet eller bagagerum bare for en plads til at gemme dem , som hver 100 pounds i bilen , kan føre til en gennemsnitlig 2 procent gas kilometertal falde , afhængigt af køretøjet . En tagbagagebærer tilføjer vindmodstand til dit køretøj så godt, så prøv at passe last i bagagerummet første .

Tomgang din motor affald en utrolig mængde gas . Hvis du vil være stationær for en længere periode , skal du slukke din motor for at bevare både gas og penge . Lyt til den lokale trafik advare radiostationer for at undgå overbelastning hot spots .

Bevar din bil

Hold din bil i dens optimale tilstand kan forbedre din gas kilometertal samt forlænge levetiden på din bil 's motor . Reparation af en motor, som er selvfølgelig ude af trit eller har undladt en emissionsprøvning kan forbedre din gas kilometertal og motor ydelse ved et gennemsnit på 4 procent.

puste dine dæk til deres optimale pres sparer i gennemsnit 3,3 procent gas kilometertal . A 1 psi fald i en underinflated dæk kan ikke kun bære dækket ned hurtigere , men også gennemsnit en 0,3 procent nedgang i brændstofeffektivitet .

Brug den relevante kvalitet af motorolie i din bil , kan forhindre en 1 til 2 procent nedgang i brændstofeffektivitet så godt.

Planlæg din bil valg and Trips

Hvis du køber en ny bil , forskning brændstoføkonomi af flere køretøjer lige finde en der passer til dine behov og budget .

Når man planlægger en tur eller pendler til arbejde , køre sammen og prøve at fylde en bil sikkert , før du tager en særskilt køretøj for færre mennesker .


Relaterede artikler


hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
ydeevne chips , der fremmer gas kilometertal
Audi TDI ydeevne
kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin
de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne
hvordan tilføjer brændstof behandlinger forbedre en bils ydeevne ?
hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne