hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen

hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen

Brint er det mest udbredte grundstof på jorden . Forelægge alle omkring os , er brint genereret eller indsamlet af en række forskellige metoder såsom ekstraktion fra fossile brændstoffer , biomasse ( vegetation ) og gennem elektrolyse af vand , hvilket gør det en uendeligt fornyelig ressource . Brint , når de føres ind i en forbrændingsmotor , kan i høj grad forbedre brændstoføkonomien og magt , selv ved brint -til-fossile brændstoffer nøgletal så lavt som 5 procent . Brinten vil gøre det muligt for motoren til at operere i de magre blanding området , hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionerne .

Du skal bruge:
Hydrogen generator kit
. Mekaniker 's værktøjer .
Blikkenslager's tape .
Elektrisk værktøj .
Terminal kit .
14 gauge ledning .
Boret sæt .
1/4-inch vandhanen.
1/4-inch pigtråd brystvorte .
1/4-inch vakuum slange .


1 .
Fjern luftindtaget fra motoren . Bor og trykke på en 1/4-inch hul i indtaget neden for ilt sensoren . Rengør alle metalspåner fra indtagelsen . Anvende blikkenslager 's bånd til pigtråd brystvorten og før den ind i indtag . Spænd den fast med en skruenøgle .
2 .
Sæt indtaget på motoren . Drejningsmoment indtaget boltene til fabrikkens specifikationer for dit køretøj .
3 .
Monter hydrogen generator i en bekvem plads tæt til indtaget . Skære en del af støvsugerslangen til at køre fra generatoren brystvorten til luftindtaget brystvorten på motoren . Installer slangen på brystvorterne .
4 .
Installer generatoren kontakten på instrumentbrættet i køretøjet . Kør en ledning fra batteriet positive indlæg til generatoren positive indlæg . Crimpklemmer på wiren og installere den . Kør ledninger fra den negative generatoren indlæg til skifte og fra at skifte til den negative batteripol . Crimpklemmer på ledningerne og installere dem .
5 .
Start motoren . Drej hydrogen generator på efter at motoren kører . Når energi , generatoren vil begynde til off-gas HHO , hvilket er hygrogen , ilt og vanddamp . Når tilstrækkelige mængder brint opbygge , motoren vil trække det i indtagelsen strøm gennem vakuum slangen .

gode råd og advarsler


 • Timingen kan være nødvendigt at retarderede lidt for at kompensere for den længere brændstofforbruget tid med brint føjet til blandingen .


 • Relaterede artikler


  Audi TDI ydeevne
  hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne
  kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin
  de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne
  hvordan tilføjer brændstof behandlinger forbedre en bils ydeevne ?
  hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
  ydeevne chips , der fremmer gas kilometertal