hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne

hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne

Karburatorer er stadig udstyr til valg for modificeret racing køretøjer på grund af den lethed og økonomi for at ændre deres præstationer kapaciteter . I modsætning til brændstofindsprøjtningssystemer , kan du tune og ændre karburatoren ydeevne uden dyre opgraderinger eller specialiserede værktøjer . Med en grundlæggende forståelse for hvordan man kan tune en karburator og hvilke betingelser vil påvirke din karburator ydeevne , kan du gøre dine ændringer hurtigt og nemt

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker


1 .
Find de to tuning skruer : tomgang og blandes . Hvis du har manualen til din karburator , ser der for at finde skruen steder . Hvis du ikke gør det, vil skruen stikker fra kroppen af karburatoren nærmeste chokeren forsamling være din tomgangsindstillingspunkter skrue , og den ene er placeret i nærheden af brændstoffet fjorden ( men nær ved bunden af karburatoren ) vil blive dit mix .

2 .
Brug en flad skruetrækker , og drej skruerne , indtil de er begge " sidder " i selve karburatoren . Med andre ord , drej dem mod uret , indtil de er helt strammet .
3 .
Drej begge skruer mod uret to fulde drejninger og en halv omgang. Din karburator er nu betragtes som " fabrikken indstillet " på havoverfladen .
4 .
Start bilen og drej tomgang skruen ind eller ud af halv -vendinger , indtil den ledige er glat og jævn.
5
Drej mix skruen ind eller ud af kvart omdrejning , indtil motoren begynder at gå glip af og true med at standse , drej skruen en kvart omgang i den modsatte retning , indtil motoren kører jævnt igen . Dit mix er nu korrekt justeret for den højde , som du er på nuværende tidspunkt .
6 .
Lad motoren fortsætte med at køre i 15 minutter, så motoren og karburatoren er i driftstemperatur. Juster ledig skruen igen , indtil den ledige kører glat , men lidt hurtigere end før . Dette sætter din kører tomgang . Alle disse justeringer er foretaget ved at dreje skruerne og lytte til motoren . Du vil kunne høre de ændringer i den hastighed , som du tune og ændre din karburatoren præstation .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har adgang til en omdrejningstæller , slutte den til din tændspole og overvåge den faktiske RPM'er af din motor , når du foretager dine justeringer . En normal kold tomgang RPM for enhver bil er 500 , for en racing bil, du gerne vil det kolde tomgang indstillet til 700 til 900 RPM
 • Nogle karburatorer har tredjedel skrue over blandingen skruen i nærheden af brændstof fjorden. Denne skrue skal helt på plads og aldrig løsnet , da det er brændstof jet -kontrol og hvis " justeret " vil ødelægge kalibrering af din karburator .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
  kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin
  ydeevne chips , der fremmer gas kilometertal
  Audi TDI ydeevne
  hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne
  de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne
  hvordan tilføjer brændstof behandlinger forbedre en bils ydeevne ?