kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin

kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin

Flex Fuel hyppigst omfatter ethanol-baseret brændstof blander eller andre brændsler , der bidrager til reduceret udledning . Ethanolblandinger der ofte bruges i områder , hvor iltet benzin er forpligtet til at reducere emissionerne . Ethanol er en renere forbrænding af brændstoffet, end benzin , men der er ulemper

Hvad er Ethanol ?

Ethanol er ethylalkohol , der stammer primært fra majs . Det er farveløs , brændbar , og når de bruges som brændsel alternativ , betragtes ren forbrænding i forhold til benzin . I USA er der to almindelige blandinger af ethanol som brændstof . E10 , eller " gasohol , " er en blanding af 10 procent ethanol og 90 procent benzin . E85 er et biobrændstof bestående af en blanding af 85 procent ethanol og 15 procent benzin , der anvendes i flexi-fuel køretøjer ( FFV 's ) . E85 er en ren-emissioner teknologi snarere end et brændstof-økonomi forstærker .

Gasohol og Mileage Performance

Gasohol kan findes overalt i USA som en fælles blanding at reducere CO2- udledningen , og næsten alle bilmodeller bygget siden 1998 er udstyret til at bruge det . Alle nuværende modeller kan sikkert køre på gasohol . Områder mandat til at reducere emissionerne som følge af Clean Air Act kan bruge gasohol i stedet for ren blyfri benzin . Department of Energy rapporter nogen mærkbar indvirkning E10 på køretøjets præstationer på kilometertal , men brugerne har rapporteret en reduktion på kilometertal på op til 10 procent .

Flex Fuel Vehicles

Fleksibel Brændstof Vehicles ( FFV 's ) er køretøjer , der kan køre på blyfri benzin , en alkohol brændstof som ethanol eller metanol , eller om en kombination af alkohol-benzin blanding . Motor og brændstofsystem på en FFV er blevet tilpasset til at rumme de lidt mere ætsende alkohol brændstoffer . Mens FFV 's reducere carbon footprint af køretøjet , er kilometertal performance påvirket .

E85 og Mileage Performance

Ethanol bruges til at nedsætte nogle forurenende stoffer , men det gør ikke mærkbart forbedre gas kilometertal . Gasohol generelt har ringe eller ingen effekt på kilometertal ydeevne. E85 har dog en lavere energiindhold end benzin , og mere skal brændes til lige den samme ydelse som en gallon benzin . Derfor FFV 's hjælp E85 tendens til at have lavere kilometertal ydeevne-op til 30 procent med et gennemsnit på 15 -17 procent-. når du bruger E85 kontra benzin

Overvejelser

Hvis du har en FFV , afhængigt af området i hvor du bor , kan E85 blive billigere per gallon end benzin , hvilket kan bidrage til økonomisk kompensere for de lavere kilometertal ydeevne . Nogle biobrændstoffer går hævder , at enkle ændringer på motoren , vil øge kilometertal ydeevne med E85 ( se afsnittet Ressourcer ) . På den anden side er gasohol mere bredt tilgængelig , og hvis du har ( eller ønsker ) at reducere emissionerne i dit område , kan det være et godt alternativ med nogen væsentlig indflydelse på kilometertal resultater .


Relaterede artikler


de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne
kilometertal ydeevne med flex brændstof vs blyfri benzin
ydeevne chips , der fremmer gas kilometertal
Audi TDI ydeevne
hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
hvordan tilføjer brændstof behandlinger forbedre en bils ydeevne ?
hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne