hvordan man kan lave bremserotortemperatur riller

hvordan man kan lave bremserotortemperatur riller

Bremserotortemperatur riller er resultatet af snavs og skidt i klemme mellem bremseklodser og skiver . Riller kan også være forårsaget af bremseklodser , der er slidt ned til metallet opbakning puder . Hvis dine rotorer ikke er for tynde og er stadig omfattet af producentens tolerancer , kan de være dukket op igen og gøres flad igen . Resurfacing rotorer er en specialiseret proces , der kræver en drejebænk og skal udføres af en professionel maskinværksted for korrekt resultater og bør ikke forsøges med en hjem mekaniker

Du skal bruge: .
Jack og bukke .
Bremse renere .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Tråd eller snor .


1 .
Løsn lug møtrikker på hjulene , hæve køretøjet med en gulv jack og placere den sikkert på bukke . Fjern hjulene og sæt dem til side .
2 .
Spray bremse renere på alle bremsekomponenter , herunder caliper , rotor og bremse linje . Tør bremserne ned med en ren klud .
3 .
Fjern de to bolte , der holder kaliberen fast suspensionen oprejst . Boltene er placeret på bagsiden af kaliberen . Skub caliper ud af rotoren. Støtte til caliper med et stykke tråd eller snor , så det ikke placere noget pres på bremsen linje, som kan beskadige den linje .
4 .
Fjern rotoren . Bremse rotorer holdes på i en række forskellige måder . De kunne lige glide ud efter caliper er fjernet , eller de kan holdes på med en eller to små stilleskruer , der er forsænket i rotoren . Fjern skruerne , og træk rotoren lige af . Hvis det sidder fast på med rust og snavs , så brug en gummihammer at trykke på det fri.
5 .
Tag rotorer til et maskinværksted , der skal dukket . Denne regel koster $ 15 til $ 30 og tager et par timer at gennemføre .
6 .
Sæt bremsen rotorer i omvendt rækkefølge ved fjernelse . Sæt caliper , montere hjul og lavere bilen til jorden .

gode råd og advarsler


 • Det anbefales , at du udskifter bremseklodserne , når du har rotorer dukket . Dette er også et godt tidspunkt at inspicere hele bremsesystemet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre bremseklodser på en Hyundai Tiburon
  snekæder vs sne kabler
  hvordan man rent biler brændstofinjektorerne
  Sådan nulstiller computeren i en b5 passat
  hvordan man kan ændre motoren monteres på en toyota 4Runner
  hvordan man kan erstatte en halogen headlanp
  Forskellen mellem bias & radialdæk
  hvordan du udskifter PCV ventil på en Jeep Wrangler
  hvordan man kan lave flishugges maling på en bil
  hvordan man kan genoprette Pontiac rally fælge