hvordan man bruger et dæk trykmåler at lette presset

hvordan man bruger et dæk trykmåler at lette presset

Du kører , når dækkene er fyldt med mere end de maksimalt anbefalede mængde pres er ikke blot ineffektiv , og ubehageligt , det er også farligt . Dæk, der er alt for oppustede kan rive , hvilket medfører en blowout . De har også dårligere trækkraft på fortovet , hvilket kan bevirke, at køretøjets at glide ud af kontrol i våde forhold eller mens du drejer . Alt oppumpet dæk slides meget hurtigere , og de også gøre et dårligt stykke arbejde af absorberende stød fra ujævnheder i vejen . Bil dæktrykket er målt i pounds per kvadrattomme ( PSI ) . Den maksimale anbefalede PSI er placeret på siden af dækket . Hvis din dæktrykket er mere end den anbefalede maksimale beløb , kan du bruge et dæk trykmåler at lette presset

Du skal bruge: . .
Tire manometer


1

Skru dæk stilken cap . Dækket stamceller er det stykke metal , der stikker ud fra den indre kant af dækket . Det er gennem denne stamme , som du indsætter og frigør luft fra dækket .
2 .
Find ventilspindlen nålen . Dette er den pin i midten af indersiden af dækkets stilken .
3 .
Påfør tryk på ventilen nålen ved hjælp af luft udløserknappen på dæktryk gauge . Luften udløserknappen er cirkulær metal fremspring direkte bag den del af dækket manometret , der passer over dækket stilken .
4 .
Hvis dine dæk gauge ikke har en air udløserknap Placer sporvidde over dækket stilken og et let tryk , indtil du hører en hvislende lyd .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense en tændrøret med en kompressor
hvad er en auto trækstangen ?
hvordan man stopper bildøre fra indefrysning lukket
hvordan man justerer forlygter på en GMC Sonoma
hvordan du installerer forlygter i en Chevy Impala
den bedste måde at behandle oxidation på biler
hvordan du installerer en dør weatherstrip i en Mustang
hvordan man kan oplade ac enhed i en bil
Hvor mange timer kan jeg vedligeholdelsesladning et batteri ?
hvordan man kan slukke for check engine lyset på en GMC udsending