hvordan man kan afgøre gear ved at dreje ¦t hjul

hvordan man kan afgøre gear ved at dreje ¦t hjul

En bils gear er hastigheden af rotation af skrueakslen ( eller drivakslen ) i forhold til baghjulene . I de fleste tilfælde , spin motor og transmission af skrueakslen meget hurtigere end nødvendigt , så bilens differentiale samling bremser , at bevægelse til en mere håndterbar hastighed ved hjælp af ringen og pinion gear . Den mest præcise måde at afgøre en køretøjets gear er at tælle tænderne på disse redskaber , ville imidlertid forskellen være afmonteres for at opnå dette . Der er et must lettere og hurtigere måde at bestemme din gear ved at dreje et baghjul

Du skal bruge: .
2 hjulklodser
Hydraulisk donkraft .
2 bukke .
Kridt .


1 .
Park køretøjet på en fast , plan overflade og lægge hjulklodser under forhjulene af køretøjet for at forhindre uønskede bevægelser . Løft bagenden af køretøjet med en hydraulisk donkraft og støtte aksel boliger på hver side af køretøjet med robuste bukke . Sænk hydraulisk donkraft .
2 .
kravle ind under bilen og markere en vandret linje omkring to inches længe på skrueakslen med et stykke kridt .
3 .
Mark bunden af en af de bagdæk på 6 klokken med et stykke kridt .
4 .
Brug kridt mærke på bageste dæk som reference og begynde at dreje dækket med hånden fra en position der giver dig mulighed for at se skrueakslen .
5 .
Drej den bageste dæk en komplet omdrejning samtidig at tælle antallet af omdrejninger af skrueakslen angivet af horisontale kridt -mærket. Være så nøjagtige som muligt .
6 .
Bestem din gear , som er antallet af skrueakslen revolutioner , der blev foretaget i forhold til én dæk revolution . For eksempel , din skrueaksel hvis drejes tre og en halv gange i forhold til ét dæk revolution , din gear er 3,50 .
7 .
Brug hydraulisk donkraft til at hæve køretøjet høj nok at fjerne stikket stande fra under bagtøj . Sænk hydraulisk donkraft og fjerne det fra under køretøjet . Fjern hjulklodser .

gode råd og advarsler


 • Yderligere lokalisere din faktiske gear ved at tjekke bilens instruktionsbog at afgøre, hvad gear var tilgængelige for dit køretøj . Sammenlign disse nøgletal med resultaterne af den test, du udførte ovenfor . For eksempel , din bil , hvis der var tilgængelige med gear fra 3,08 , 3,55 og 4,11 og resultatet af din test var tre og en halv skrueaksel rotationer , chancerne er dine gear er 3,55 , da det er det tætteste forhold til dit resultat .
 • Sørg for bukke , du bruger sikkert kan bære vægten af dit køretøj . For mindre biler , ville en-ton stik være tilstrækkelig, men hvis du støtter en ¾ ton pickup , bruge to-eller tre-ton stik .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan slukke for " vedligeholdelse kræves " eller "skifte olie " lys
  oversvømmede bil skimmel fjernelse
  hvordan du udskifter forlygter i en volkswagon Jetta
  hvordan man kan genoplade klimaanlægget i en Jeep Cherokee
  Sådan nulstiller udledning fra en honda pilot
  hvordan man vælger lastvognsdæk
  hvad de skal gøre, hvis du ser en check engine lys efter en banket støj
  syntetisk motorolie & gas kilometertal
  hvordan du udskifter tåge lys i en Oldsmobile silhuet
  tegn og symptomer på en dårlig kobling hovedcylinder