hvordan man kan sælge en bil i Maryland

hvordan man kan sælge en bil i Maryland

Sælger en bil i stedet for bare at bytte den er ikke nogen lille sag . Imidlertid, at det ikke at være et mareridt ! Hvis du ønsker at sælge en bil i Maryland , kan du gøre det med et minimum af hovedpine ved at lære de regler og forskrifter , der gælder for brugte bilsalg , udvikle en reklame planlægge og forberede alt, hvad du har brug for god tid .

Du skal :
Titel til bilen
. Slutseddel form .


1 .
Lær regler og procedurer, du skal følge for at sælge en bil i Maryland . Du , som sælger , er ansvarlige for at udfylde de krævede oplysninger om titel og for at yde en notarized slutseddel . Køberen er den, der skal tage disse dokumenter til Motor Vehicle Administration og udfylde en ansøgning til afsnit og fuldføre titlen overførslen . Desuden er du ansvarlig for den aktuelle tags på bilen , og du bør fjerne dem , før du tænder bilen over til køberen .
2 .
Få de oplysninger og dokumenter, du har brug for , før du begynde at sælge en bil i Maryland . Hvis du har titlen , kan du kontakte Motor Vehicle Administration (1-800-950-1682) for at finde ud , hvordan man får en dublet titel . Du bør også have en slutseddel . Det er også en meget god idé at tjekke fair markedsværdi af din bil . Du kan gøre dette ved at gå til Kelly Blue Book hjemmeside ( linket er i slutningen af denne artikel ) .
3 .
Forbered din bil for købere til at inspicere . En ren bil med affald og personlige ejendele fjernet gør et meget bedre indtryk på potentielle købere ! Har din bil detaljerede og tunet op . Det hjælper også til udbedring af mindre ting som dårlig vinduesviskerne eller revet polstring . Det kan koste et par dollars , men det vil være lettere at sælge bilen , og du vil sikkert få en bedre pris .
4 .
Conduct en reklamekampagne for at få køberne er interesseret i din bil . En god måde at starte er ved at poste flyers på de lokale college og kirke bulletin boards . Du kan også placere annoncer i avisen , i lokale auto købe guider , og på annoncering på internettet hjemmesider .
5 .
Følg statens lovgivning , når du er færdig med transaktionen . Udfyld Tildeling af afsnit afsnit om din titel . Dette omfatter køberens navn og adresse , den aftalte pris på og kilometerstand . Opret titlen og lave en fotokopi til dit arkiv . Så giv det til køberen . Forbered en slutseddel ( du kan oprette en online og udskrive det ved hjælp af link nedenfor). Hvis bilen er mindre end 8 år gammel du skal have regningen for salg notarized . Igen , lave en kopi til at holde . Endelig fjernes bilen tags . Du skal enten registrere dem til et andet køretøj eller returnere dem til et motorkøretøj Administration kontor .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge en bil i Maryland
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler