hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån

hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån

Som en salgs- og økonomichef i bilindustrien i 10 år, vil jeg fortælle dig , hvordan du sælge din bil , når du stadig skylder penge på det

Du skal bruge: .
Telefon
$ 150-$ 300
. Tålmodighed .


1 .
Først skal du bestemme, hvor meget du skylder på din bil . Ring til långiver og få payoff . Renter på auto lån tilfalder dagligt, så spørg efter en 30-dages payoff . Hvis långiver ikke vil give en 30-dages payoff , at du får per diem på lånet . Dagpenge er det rentebeløb , der kommer for dagen. Når du har dagpenge du kan finde din egen 30-dages payoff . Multipliceres dagpenge ved 30 og føje den til payoff . For eksempel, payoff er $ 10. 000 og dagpenge er $ 3, så 30-dages payoff ville være $ 10,090 . Det er den sum penge, som långiver vil behovet for at frigive titlen på køretøjet .
2 .
Dernæst bestemme, hvad bilen er faktisk værd. Der er flere steder du kan høre at hjælpe med dette . Tjek kbb. com og nadaguides. com og indtast alle de oplysninger om dit køretøj , herunder mulighederne . Disse websteder tilbyder detailhandel og handel-i værdier . Du vil have detail værdi . Når du har disse oplysninger bestemme din prisforlangende . Din prisforlangende skal være på eller i nærheden af detail værdi , du fandt på kbb. com og nadaguides. com . Spørger ikke for lidt til din bil bacause potentielle købere vil ikke ønsker at betale din prisforlangende , så du kan lige så godt starte høj og overlade dig selv plads til at forhandle . Hvis dit køretøj er mere værd end det payoff , det er fantastisk . For eksempel kan du sælge din bil for $ 15. 000 og det payoff er $ 12. 000. Sende $ 12. 000 af de penge til banken for at få titlen og satte de øvrige 3. 000 $ i lommen ! Mange gange er dog, at payoff er højere end hvad du kan få for dit køretøj . Dette kaldes negativ egenkapital eller blive " på hovedet . "Du kan stadig sælge bilen , men du bliver nødt til at have penge til rådighed til at sende banken til at frigive titlen . Hvis du ikke har penge nok , kan du få en signatur lån eller kontant forskud på dit kreditkort til at gøre op forskellen . For eksempel er din payoff $ 15,000 , men du kan kun sælge din bil for $ 10. 000. Du bliver nødt til at komme med en ekstra $ 5000 til sende til banken for at frigive titlen . Du kan ikke sælge bilen uden at få en klar titel !
3 .
Nu er det tid til merchandise og reklamere for din bil . Bruge omkring $ 100 på en god detalje butik og få bilen grundigt detaljeret. Fjern alle dine personlige ejendele fra bilen og gøre det ser ud, lugter og føles så godt som muligt . Du ønsker ikke at skulle undskylde over for potentielle købere til køretøjets udseende . Dernæst skriver du en god klassificeret annonce for din lokale avis . Nævn de muligheder, bilen har som læder , måne tag , aluminiumsfælge , osv. Medtag et element for at tilføje mysteriet og presserende at tilføjelsesprogrammet . " motiveret sælger , pris reduceret ! " fungerer godt . Du må ikke ønsker at sætte prisen i papiret , fordi der vil give folk en grund til at ringe . Kør en Carfax på din bil på printe det ud og sætte den i handskerummet . Potentielle købere ønsker at vide de er ikke køber en bjærget eller mærkevarer titel køretøj . Sørg for at du lægger en til salg skilt i bilen og parkere i travle dele af shopping centre mvnår du er ude og ca .
4 .
Hvis din annonce er effektiv og dine til salg tegn synlig , vil du få opkald fra folk, der ønsker at se din bil . Når mødet med potentielle købere , så fortæl dem alle de fantastiske ting du kan lide om bilen . Vis dem din Carfax rapport og din vedligeholdelsesrapporter . Prøv og øge værdien i køretøjet . Mind dem om, at da du er en privat sælger de vil spare penge på moms og forhandler gebyrer. Hvis køberen afgiver et tilbud mindre end din prisforlangende ( og de vil sandsynligvis ) , lave en counter-tilbud . Når du og køber er blevet enige om en pris få pengene i kontanter eller en bankcheck . Du ønsker ikke at have en køber tage drev ud i bilen kun at have deres personlige check Bounce ! Når du har betalt for bilen får titlen så hurtigt som muligt . Send din payoff i form af en bankcheck med posten . Så snart du modtager titlen , så ring til køber og give det til dem straks .

gode råd og advarsler


 • bruge pengene på detaljer din bil , engod klassificeret annonce og overnatning penge til din långiver
 • Få pengene i kontanter eller en bankcheck
 • Lad ikke nogen " påtage betalinger " på dit lån
 • Få titel til ejeren snarest muligt


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
  blanketter, der kræves for at sælge en bil
  hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
  hvordan man kan sælge en bil i Maryland
  hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
  hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
  hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland